Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat jestli existuje homologované ledkové denní svícení na 206 místo mlhovek. Myslím si, že denní svícení místo mlhovek vypadá vkusně. Prohledával jsem fóra ale žádné podobné téma jsem nenašel. Na internetu jsem našel jenom ledkové mlhovky, ale myslím si že ty by funkci denního světla neplnily k vůli rozptylu a tak...Co myslíte a jaký je Váš názor? Pokud by někdo světla měl může dát link? Díky

[Edited on 16/5/12 19:41 by Getík]

Odesláno

žádné světla přesně do nárazníku 206 s Ečkovou homologací bohužel nejsou :( problém je především v tom, že u některých by nebyl splněn limit 25cm od země. Jedině koupit klasické kulaté a dopasovat je tam nějako :) ovšem to je práce na hodiny, a také pak pro lakyrníka ;)

Odesláno

Pokud tam necháš sklo,tak to nebudeš mít moc homologované... na skle mlhovek nebudeš mít vyraženo RL označujici denní svícení ;)

Odesláno

Chápu že to jde vyrobit, ale fakt by to chtělo mít značku RL. Napadlo mě koupit tyto http://spoiler-tuning.cz/cira-optika/peugeot/206/mlhova-svetla-peugeot-206-22855/ nebo tyto http://spoiler-tuning.cz/cira-optika/peugeot/206/mlhova-svetla-peugeot-206-22856/ mlhová světla a používat je jako denní světla, ale tyto určitě nejsou homologované jako denní, tzn. se značkou RL. Navíc světlo by nejspíš nemělo vlastnosti denního svícení. Nevím jak z toho ven...Prostě to chci do mlhovek jako to mají nové fabky...je to prostě luxus;-)

Odesláno

Nechci rýpat, ale kam pak dáš mlhovky? Kdyby se v tom někdo šťoural, tak máš auto technicky nezpůsobilé.

Pokud bylo vozidlo z výroby vybaveno mlhovými světly a ty je odstraníš, neměl by jsi ani udělat STK :-)

Ale to už by musel být hyperdebil aby to řešil :-D

Odesláno

Jestli se nepletu, tak tím, že narvete denní svícení do mlhovek, co jsou origo v nárazníku, tak to nebude splňovat stanovený normy, co se týče umístění :) Navíc to pod origo sklem z mlhovky nebude homologovaný...

Další věc je to, že je lepší mít origo mlhovky, než denní svícení, který je vlastně k ničemu a to neberu jak hrozně to vypadá :roll ...

Když už, tak koupit nějáký normální denní svícení a umístit tak, jak to stanovuje norma ;)

Odesláno

To, že to takhle někdo má, neznamená, že to tak být může :roll

Lidi to denní svícení s prominutím se*ou kam se dá... Každopádně na týhle 206 je to :blicismajlik

[upravil dne 18/5/12 16:58 od Tom_206]

Odesláno

Tome, Mlhovky jsou ale 40cm od země.. meně než 40cm od okraje automobilu... tedy vyhlášce to vyhovuje :)

Na fotce, která tu je, jsou světla namontována dle vyhlášky ;) je to od okraje méně nez 40cm.. ted jsem to meřil, od země více než 25, a od sebe více než 60, (SZP má 52cm), takže nevidím v tom problém a zákazníkovi bych je dle jeho požadavků klidně takto namontoval,ale do mlhovek nikdy ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...