Kotis Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 mam taky dotaz po rozebrani jsem zjistil že je ulomena hřidelka s servomotorku pro ovladaní klapky vnitřní -vnější okruh mam topeni pro digital. ovladaní klimy. hřidelku jsem opravil ale motorek při odporu dorazo nevypne,koncaky se tam dodělavaj ale to je pro mě skomplikovane. Ptam se tedy je špatna součastka v panelu ovladání klimy?ŽE PŘI ZÁTĚŽI MOTOREK NEVYPNE? Citovat
mmmb Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 No vypadá to že jo, ale ještě nikdo nepřišel na to jaká. Proto se to dělá mechanickým vypnutím. Citovat
Kotis Odesláno 15. květen 2012 Autor Odesláno 15. květen 2012 aha,, toči a vypne ale po cca 5sek. na odpor to nereaguje,napada mě že to musi byt nejaka ko součastka uvnitř panelu bo inač to neni možny Citovat
mmmb Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 Jo, tak to reagovalo taky, myslím si, že to bude něco na způsob zavírání el. oken, při dorazu zvýšení odporu okna se vypne. Ale chtělo by to někoho kdo rozumí součástkám. Citovat
Lord Back Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 tak to bych se vas chtel zeptat jak se na tu klapku dostanu me to chvilku chodilo ale pak to jako by prestalo chodit a zustala klapka napul nejak jsem to neresil klima to utahla i z venci ale kdyz jsem prijel do klimaservisu tak tu klapku potrebovali zavrit tak ji pomohl tak ze ta klapka tam ted lita uplne volne asi mi ji utrhli a ja nevim jak se na ni dostanu motor jsem vyndal i ten ramecek od motoru ale furt jsem nevidel jak dal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.