Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vnitřní -vnější okruh topení 406

Recommended Posts

Odesláno

mam taky dotaz po rozebrani jsem zjistil že je ulomena hřidelka s servomotorku pro ovladaní klapky vnitřní -vnější okruh mam topeni pro digital. ovladaní klimy.

hřidelku jsem opravil ale motorek při odporu dorazo nevypne,koncaky se tam dodělavaj ale to je pro mě skomplikovane. Ptam se tedy je špatna součastka v panelu ovladání klimy?ŽE PŘI ZÁTĚŽI MOTOREK NEVYPNE?

Odesláno

aha,, toči a vypne ale po cca 5sek. na odpor to nereaguje,napada mě že to musi byt nejaka ko součastka uvnitř panelu bo inač to neni možny

Odesláno

Jo, tak to reagovalo taky, myslím si, že to bude něco na způsob zavírání el. oken, při dorazu zvýšení odporu okna se vypne. Ale chtělo by to někoho kdo rozumí součástkám.

Odesláno

tak to bych se vas chtel zeptat jak se na tu klapku dostanu me to chvilku chodilo ale pak to jako by prestalo chodit a zustala klapka napul nejak jsem to neresil klima to utahla i z venci ale kdyz jsem prijel do klimaservisu tak tu klapku potrebovali zavrit tak ji pomohl tak ze ta klapka tam ted lita uplne volne asi mi ji utrhli a ja nevim jak se na ni dostanu motor jsem vyndal i ten ramecek od motoru ale furt jsem nevidel jak dal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...