groovred Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Ahojte tak resim dalši problem po predchozim majiteli. Mel sem na aute odpojenou sirenu tak sem ji dnes zapojil. Mno hodne brzo jsem zjistil proc ji majitel odpojil. Kazdou chvili se alarm spoušti a rve to jako krava Pripojil sem Lexiu ale krom hlasky naruseni ochrany jsem se nic konkretniho nedozvedel. Skusel sem take vypnout vnitrni ochranu a ponechat jen obvodovou no zaclo to rvat stejne. Docela me to stve protoze i kdyz je odpojena sirena alarm se spousti a vysleha mi to brzo baterku kdyz auto bude delsi dobu stat. Cim by to mohlo byt? Skoumal sem i dverny kontakty. Jedinou zajimavou vec ktere sem nepochopil ze mi v dia pri kontrole jednotlivych vstupu ukazovalo ze jsou dvere ridice i spolujezdce otevrene i kdyz byli zavrene ale na displeji zobrazuje ze jsou zavrene a rozsviti se kontrolka otevreni az kdyz je otevru. Ma alarm sve vlastni dverny kontakty? Dekuji za kazdou radu [upravil dne 13/5/12 07:49 PM od groovred] Citovat
chose225 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Mam stejny problem a take nevim cim to je a nikdo to zatim nezjistil. Jedina rada aby ti to nervalo je, zamkni auto klicem a ne dalkacem, u mne to pomohlo, takto se asi neaktivuje alarm. Citovat
groovred Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Tlačitkem vedle tlacitka ESP? To nejde deaktivuje se pouze vnitřni ochrana ale alarm se mi spustil stejne Citovat
rckain Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 je to asi trochu oftopic ale neda mi to nenapsat. Resil sem to minuly tyden. Asi tri dny a byl sem z toho fakt na nervy a ve finale tam komosovi vypadl mobil. Mel jen zaple vibrace tak sem ho nikdy neslysel. No a jak na nej asi zkousel porad volat, tak mi to vzdy rvalo Citovat
groovred Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 jeste mne napad vonici stromek zaveseny na spetaku nemuze to delat? jinak ten mobil [upravil dne 14/5/12 08:30 PM od groovred] Citovat
Marcel00 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 ...Jedinou zajimavou vec ktere sem nepochopil ze mi v dia pri kontrole jednotlivych vstupu ukazovalo ze jsou dvere ridice i spolujezdce otevrene i kdyz byli zavrene ale na displeji zobrazuje ze jsou zavrene a rozsviti se kontrolka otevreni az kdyz je otevru. Ma alarm sve vlastni dverny kontakty? Dekuji za kazdou radu najprv by som doriesil tento ukaz az potom riesil preco sa ti spusta alarm. Citovat
groovred Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 No to je pravda ale preco display palubniho pocitace ukazuje otevreni dveri spravne? A zamykani funguje, myslim si spis ze to bude blbe ukazovat v dia. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 alarm sa riadi BSI-ckom, nie tym ake svetielko sa ti rozsvecuje na palubaku Citovat
groovred Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 jasne riadi sa BSI-ckom ale su monitorovane vstupy dvery a kapoty, predpokladam ze signal ide z dvernych kontaktou Citovat
Marcel00 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 diva svina sa v tom nevyzna... ale ked ti dia hlasi ze dvere otvorene a v skutocnosti su zavrete tak niekde bude asi problem. co tak skusit ist prehrat soft v BSI, pripadne inde... urcite su novsie verzie, asi by som zacal takto... este inak podstatny dotaz... alarm je origo peugeot ? alebo nejaka dodelavka... nejak som nepostrehol o akom alarme je rec Citovat
groovred Odesláno 15. květen 2012 Autor Odesláno 15. květen 2012 Je to original, hlavne by som potreboval zistit ci dverne kontakty su rovnake jak pre signalizaciu na palubnom pc tak pre alarm alebo ma alarm vlastne spešl spinace? Citovat
filas1 Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Řeším podobný problém, známý koupil P607 a má problém, že vždy po uzamčení auta to prý cca za 20 minut spustí alarm. Dá se nějak vyčíst příčina poplachu? Zkoušel jsem PP2000, ale žádnou chybu týkající se alarmu jsem nenašel. Jak se vypínají vnitřní čidla? Zmáčkne se tlačítko před uzamčením auta? Případně jak alarm úplně deaktivovat? zkoušel jsem to přes PP2000 ale nepodařilo se. Citovat
filas1 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Dá se alarm případně úplně vyřadit nějakou pojistkou? Případně kterou? Citovat
miko-art Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Ja zase pre istotu nemám žiadny alarm. Myslel som si, že ho len predchádzajúci majiteľ dal vypnúť. Ale po napojení na DIA sa mi neozýva \"Řídíci jednotka alarmu\". Napriek tomu som robil pokusy s aktiváciou alarmu v BSI. Zistil som, že alarm sa dá cez DIA úplne deaktivovať. Takže určite pôjde aj tebe úplne vyradiť Alarm z činnosti. Citovat
filas1 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Bohužel, DIA jsem ho sice nějak vypnul, ale fungoval dál. Po znovu připojení DIA byl alarm stále aktivovaný. Citovat
VOVKA Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Delalo mne to taky,po rade servismana jsem odpojil vnitřni hlidani a je po problemu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.