Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte tak resim dalši problem po predchozim majiteli. Mel sem na aute odpojenou sirenu tak sem ji dnes zapojil. Mno hodne brzo jsem zjistil proc ji majitel odpojil. Kazdou chvili se alarm spoušti a rve to jako krava :grr Pripojil sem Lexiu ale krom hlasky naruseni ochrany jsem se nic konkretniho nedozvedel. Skusel sem take vypnout vnitrni ochranu a ponechat jen obvodovou no zaclo to rvat stejne. Docela me to stve protoze i kdyz je odpojena sirena alarm se spousti a vysleha mi to brzo baterku kdyz auto bude delsi dobu stat. Cim by to mohlo byt? Skoumal sem i dverny kontakty. Jedinou zajimavou vec ktere sem nepochopil ze mi v dia pri kontrole jednotlivych vstupu ukazovalo ze jsou dvere ridice i spolujezdce otevrene i kdyz byli zavrene ale na displeji zobrazuje ze jsou zavrene a rozsviti se kontrolka otevreni az kdyz je otevru. Ma alarm sve vlastni dverny kontakty? Dekuji za kazdou radu ;)

[upravil dne 13/5/12 07:49 PM od groovred]

Odesláno

Mam stejny problem a take nevim cim to je a nikdo to zatim nezjistil. Jedina rada aby ti to nervalo je, zamkni auto klicem a ne dalkacem, u mne to pomohlo, takto se asi neaktivuje alarm.

Odesláno

je to asi trochu oftopic ale neda mi to nenapsat. Resil sem to minuly tyden. Asi tri dny a byl sem z toho fakt na nervy a ve finale tam komosovi vypadl mobil. Mel jen zaple vibrace tak sem ho nikdy neslysel. No a jak na nej asi zkousel porad volat, tak mi to vzdy rvalo :D

Odesláno
...Jedinou zajimavou vec ktere sem nepochopil ze mi v dia pri kontrole jednotlivych vstupu ukazovalo ze jsou dvere ridice i spolujezdce otevrene i kdyz byli zavrene ale na displeji zobrazuje ze jsou zavrene a rozsviti se kontrolka otevreni az kdyz je otevru. Ma alarm sve vlastni dverny kontakty? Dekuji za kazdou radu ;)

najprv by som doriesil tento ukaz az potom riesil preco sa ti spusta alarm.

Odesláno

diva svina sa v tom nevyzna... :D

ale ked ti dia hlasi ze dvere otvorene a v skutocnosti su zavrete tak niekde bude asi problem.

co tak skusit ist prehrat soft v BSI, pripadne inde... urcite su novsie verzie, asi by som zacal takto...

este inak podstatny dotaz... alarm je origo peugeot ? alebo nejaka dodelavka... :D

nejak som nepostrehol o akom alarme je rec :D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Řeším podobný problém, známý koupil P607 a má problém, že vždy po uzamčení auta to prý cca za 20 minut spustí alarm. Dá se nějak vyčíst příčina poplachu? Zkoušel jsem PP2000, ale žádnou chybu týkající se alarmu jsem nenašel. Jak se vypínají vnitřní čidla? Zmáčkne se tlačítko před uzamčením auta? Případně jak alarm úplně deaktivovat? zkoušel jsem to přes PP2000 ale nepodařilo se.

Odesláno

Ja zase pre istotu nemám žiadny alarm. Myslel som si, že ho len predchádzajúci majiteľ dal vypnúť. Ale po napojení na DIA sa mi neozýva \"Řídíci jednotka alarmu\". Napriek tomu som robil pokusy s aktiváciou alarmu v BSI. Zistil som, že alarm sa dá cez DIA úplne deaktivovať. Takže určite pôjde aj tebe úplne vyradiť Alarm z činnosti.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...