Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa: Kolik km ujedete měsíčně?

Anketa: Kolik km ujedete měsíčně?  

1. 1. Anketa: Kolik km ujedete měsíčně?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Já se měsíčně v průměru vejdu do těch 2000. I když teď za květen už mám asi 3500 - ale to jsou jen občasné vyjímky - takže jsem hlasoval do 2000.

I když nebylo by na škodu si to teď změřit - možná už bych byl v té vyšší sortě:D:(

Odesláno

já měsíčne tak 1200 - 1500 km, ale za poslední týden jsem nachrochtal 1200 km. ročně to vychází asi 20 000 km. jezdím víceméně jen v neděli z domu do brna do školy a na konci týdne zpět.

leju do toho naftu.

ale mám dojem, že můj motor letošní zimy nedožije:(:mad::bojim

Odesláno

Jak kdy, ale v prumeru kolem 2500-3000 mesicne, protoze si to rizeni proste neodpustim ... a beru V-Power Racing, ekonomicky zamerene palivo :D, zastavka u pumpy pravidelne kazdy tyden, nekdy i 2-3x tydne podle nalady :P.

Za ery 306ky jsem bral 1x tydne a najel tak 2200 mesicne.

[Edited on 18/5/2005 by DD]

Odesláno
Napsán autorem Operator

Každý měsíc nejdu pod 3500km na naftu. Ježiš to je peněz!!! :o:mad: Nevíte někdo o nějakym sponzorovi? :(:(

Jestli nějakého sponzora najdeš tak mu dej i kontakt na mě. :):)

Odesláno

Já to nepočítám na měsíce, ale za rok. Za rok ujedu okolo 25.000km.

Takže mi to průměrně dělá 2. 085 km za měsíc. Jezdím na LPG ( a benzín-NATURAL 95 na startování).

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

[Editován dne 18/5/05 Pinďa]

Odesláno

Do 2000 se vejdu.

Beziiiin jedine... z nafty by se moje 106ta poblela :bojim

Odesláno
Napsán autorem z3rg

heh, to sem asi jedinej kdo najede do 500 :D po praglu se mi to nevyplati, 30 min x 45 min sockou, a jeste tam jezdi samy pekny zensky a prectu si i knizku - takze je to ohromne vyhodne ... ksakru tak proc mam auto ? :)

Neboj nejsi jedinej. Kromě letních měsíců najedu také pod 500km měsíčně. Také se občas divím na co mám autí. Ale Za tu partu tady to stojí néé :D :D :D

Odesláno
Napsán autorem white

Neboj nejsi jedinej. Kromě letních měsíců najedu také pod 500km měsíčně. Také se občas divím na co mám autí. Ale Za tu partu tady to stojí néé :D :D :D

jj, to mas pravdu, to je asi jedinej web kde je vetsina normalnich lidi :)

k tomu jezdeni, imho po praze mi prijde ve vetsine pripadu lepsi jizda sockou, rano a k veceru to vyjde autem skoro stejne a aspon se nemusim rozcilovat nad pitomejma ridicema. Mozna kdybych mel diesel tak bych jezdil castejc, ale s tou zravou 1.8 to leze trochu do penez :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...