davidekcz Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 http://www.novinky.cz/krimi/267422-svetovy-pohar-horskych-kol-na-vysocine-ma-z-ostudy-kabat-ukradeno-vybaveni-za-1-63-mil.html Citovat
vendelinek Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 pěkný,za ty prachy bych měl nový auto:o njn,co můžeme čekat od čecháčků,zlatý český ručičky:( Citovat
davidekcz Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 To jo jsou to strašný pálky za kola :o Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 copak palky, ale z hlediska bezpecnostniho? necham kolo za pul mice ve stanu? Tam v kempu nenechavam ani spacak....... a to ani v zahranicnim. Jednou nam vykradli ve spanelsku spanele karavan, takze toto neni problem jen ceske republiky..... Citovat
davidekcz Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 No myslím si, že na akci takovýhle světový úrovně, by tohle asi nikdo nečekal. ASi to eměli úplně volně, ale asi nepočítali s tím, že by museli kola zamykat někde do trezorů. Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 souhlas se Scratchem .... kdyz nekam jedu do zahranici tak si kurva prece zjistim jak to tam chodi ne ??! tzn i jestli se tam krade ci nikoliv. Mimochodem kdo psal ze \"zlaty cesky rucicky\" ? co kdyz to byli cikani nebo ukrajinci ? ... nebo rusaci nebo ... co ja vim .... Citovat
macik.83 Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 je to hamba, ale jinde tomu nebude jinak, tim clankem jsem si pripomnel, jak se jednou v Praze bezel maraton a nekdo jim ukradlo oficialni casomiru Museli mit vsichni hodinky Citovat
davidekcz Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 souhlas se Scratchem .... kdyz nekam jedu do zahranici tak si kurva prece zjistim jak to tam chodi ne ??! tzn i jestli se tam krade ci nikoliv. Mimochodem kdo psal ze \"zlaty cesky rucicky\" ? co kdyz to byli cikani nebo ukrajinci ? ... nebo rusaci nebo ... co ja vim .... No kdo to ukradl asi řešit nebudeme, protože to nevíme Ale přece, jsem sportovec jedu někam na závody, asi platili nějaký startovný, tak počítám, že tam jsou nějací organizátoři a počítám, že se o mě taky trochu postarají a ohlídají to tam.A snad nebudou řešit, že jedu do čech tak si na vše dám 5 zámků ne? I když to asi za chvíli bude v každý cestovatelský příručce o čechách Citovat
davidekcz Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 je to hamba, ale jinde tomu nebude jinak, tim clankem jsem si pripomnel, jak se jednou v Praze bezel maraton a nekdo jim ukradlo oficialni casomiru Museli mit vsichni hodinky Tak tohle mě teda rozesmálo Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 souhlas se Scratchem .... kdyz nekam jedu do zahranici tak si kurva prece zjistim jak to tam chodi ne ??! tzn i jestli se tam krade ci nikoliv. Mimochodem kdo psal ze \"zlaty cesky rucicky\" ? co kdyz to byli cikani nebo ukrajinci ? ... nebo rusaci nebo ... co ja vim .... No kdo to ukradl asi řešit nebudeme, protože to nevíme Ale přece, jsem sportovec jedu někam na závody, asi platili nějaký startovný, tak počítám, že tam jsou nějací organizátoři a počítám, že se o mě taky trochu postarají a ohlídají to tam.A snad nebudou řešit, že jedu do čech tak si na vše dám 5 zámků ne? I když to asi za chvíli bude v každý cestovatelský příručce o čechách Efektivita \"nasich\" zlodeju versus efektivita nasich policejnich organu uz bohuzel v priruckach je .. je na kazdem zda se podle toho zaridi,ci ne. Ted jim zbyly akorat oci pro plac.... Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Dokud se zlodějům nezačnou sekat ruce, tak se krást bude = smutná, ale realita. by mně zajímalo co bude věci neznalý lapka dělat s prototypem kola za půl mega - to je totiž podle mně hodně horké a těžko prodejné zboží. [upravil dne 13/5/2012 18:48 od Medvěd] Citovat
Kurt Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Jak moc pravděpodobné je, že jde někdo náhodou kolem a ukradne zrovna prototyp kola v takové ceně? Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Kurte - pravděpodobné je to úplně stejně, jako když nám v Roudnici nad Labem cikorky šlohly několik lodí včetně pádel a plovacích vest. Vše se ale naštěstí našlo za Roudnicí na smeťáku, páč \"potřební\" netušili, co s tím dál .... Citovat
Kurt Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Asi by byla na místě otázka, co z toho vašeho vybavení byl prototyp za půl mega ukradený ze stanu, ve kterém se právě konala prezentační akce, nicméne jelikož si na odpověď dokážu přijít sám, nezeptám se. Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 krade se vsude porad a vsechno ale v tomhle s Kurtem souhlasim - vse ted okolo tech kol zavani spise praci na zakazku ... objednatel uz si s pripadnym odprodejem/vyuzitim kola za pul mega jiste poradi/l Citovat
ivanh Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 No dnes uz daktori nemaju ani trocha respektu, pred 200 rokmi sa bali aspon boha....ja uz len cakam kedy normalny ludia zacnu zostavovat obcianske hliadky a najlepsie ozbrojne aby sudy nemuseli riesit kradeze.... Asi pouzili navod podla nasledujuceho vtipu: Dvaja cigani tlacia bicikel na ktorom je vrece plne slamy. Zastavia ich policajti a pytaju sa ich \"Co mate vo vreci?\" \"Iba slamu, pan policajt\" Policajti skontolovali a fakt tam mali iba slamu a pustili ich dalej Ked boli kus dalej tak prvy cigan hovori druhemu \"Tak vidis ako sa kradnu bicikle\" Citovat
Mildík Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Dokud se zlodějům nezačnou sekat ruce, tak se krást bude = smutná, ale realita. by mně zajímalo co bude věci neznalý lapka dělat s prototypem kola za půl mega - to je totiž podle mně hodně horké a těžko prodejné zboží. [upravil dne 13/5/2012 18:48 od Medvěd] Pod tohle se klidně podepíšu, měkký zákony, jenže, když kradou naši mocipáni, tak proč by si tvrdšíma zákonama škodili?? Smutný je, že, je to čim dál tim horší. :grr:grr:grr:roker Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Asi by byla na místě otázka, co z toho vašeho vybavení byl prototyp za půl mega ukradený ze stanu, ve kterém se právě konala prezentační akce, nicméne jelikož si na odpověď dokážu přijít sám, nezeptám se. Ano, žádná z lodí nebyla prototyp za půl mega, ale protože se jednalo o lodě závodní (tudíž speciály), jisté srovnání s ukradenými koly se tu nabízelo. Nicméně tak, jak to podala jistá TV ve zprávách, se jednalo o několikátou krádež těch nejdražších a vytipovaných kol, které se na podobných akcích dějí po celé Evropě a tudíž v tom ČR může být úplně nevinně - vypadá to na seriovou akci nějaké skupinky, která setsakra dobře ví po čem šahá a zřejmě i komu to nadělí. Citovat
Kurt Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 http://www.mtbworldcup.cz/item/oficialni-vyjadreni-organizatoru-ke-kradezim-pri-zavode-svetoveho-poharu-na-vysocine/category/news Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.