Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám možná blbý dotaz, asi se to tu už určitě řešilo ale nevím kde to hledat.Koupil jsem 406 break a mám displej který mi ukazuje jen teplotu.Šlo by vyměnit za ten, co ukazije teplotu a potřebu a radio?díky za odpověď

Odesláno

Fejfarz::

Prosim Vás ještě jednou.Teď jsem koukal na ty vlákna co jste mi ukazovali ale nelze to pochopit.Proto ještě jednou,,Mám 2.1td r.v. 1997 a displej mam malý, ukazuje mi jen teplotu a nic víc.Lze tam dát display který bude ukazovat rádio, spotřebu atd???co všechno k tomu budu potřebovat?díky

Odesláno

No já jsem ho nepředělával tak nevím co všechno je přesně potřeba jen jsem ukazoval příklad vlákna kde se to dá najít. Do vyhledávání je třeba dát třeba Palubní počítač a pak to procházet. Je tady toho o tom mraky je třeba jen pročítat. Nikdo asi nebude už chtít zakládat nové vlákno s tématem o kterém se tu už hodně píše. Když Vám to ukazuje jen teplotu tak asi nemáte v autě palubní počítač a ten je potřeba dodělat. Tzn. jiný displej , tlačítko na pravé páčce na přepínání funkcí a samozřejmě na diagnostice tyto věci povolit. Jestli ještě něco chybí tak nevím já ho nedodělával.:papa

Odesláno

2podgy4: půjde tam, co by nešel. Ale bude ukazovat jen tu teplotu. Pokud by jsi chtěl víc tak musíš dodělávat. Třeba aby šlo rádio, tak sehnat philips 4050. Pokud chceš palubák tak tam toho je k dodělání víc a musíš přelouskat toto: :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...