Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Co takhle sraz v Krkonoších ?

Recommended Posts

Odesláno

Jsem z Vrchlabí, a rád bych se Vás všech zeptal, jetli by mělo význam udělat sraz u nás o některém víkendu. Prostory bych měl i s velmi levným ubytováním v kempu v chatkách nebo stanech. Grilování čehokoliv, včetně prasete je možné. Mohl bych zkusit zajistit i předvedení nějakého vozu z našeho autosalonu ve městě. Co vy na to? vše jen velmi předběžně. Díky za ohlasy

Odesláno
Napsán autorem minimaxa

Jsem z Vrchlabí, a rád bych se Vás všech zeptal, jetli by mělo význam udělat sraz u nás o některém víkendu. Prostory bych měl i s velmi levným ubytováním v kempu v chatkách nebo stanech. Grilování čehokoliv, včetně prasete je možné. Mohl bych zkusit zajistit i předvedení nějakého vozu z našeho autosalonu ve městě. Co vy na to? vše jen velmi předběžně. Díky za ohlasy

Já bych se ho určitě zúčastnil, takže když něco bude, jsem k dispozici na 99% ;)

Odesláno

jasně, odpovím. mám možnost uspořádat ho v autokempu na Letišti ve Vrchlabí.

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

No a který to letiště u vrchlabí myslíš? Jestli Lánov tak tam to je super. Ale jinak super nápad rád přijedu i na to druhý :o)

Souhlas Lanov je dobrý místo maji tam srázek pravidelně BMW E30...a supr místo. :D:D

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

No a který to letiště u vrchlabí myslíš? Jestli Lánov tak tam to je super. Ale jinak super nápad rád přijedu i na to druhý :o)

no co já vím, a to tu žiju už 28 let, tak tu máme letiště jen jedno. a to je to Lánovské :-)

Odesláno

No já jen že se se mnou kdysi někdo hádal že tam je ještě jedno někde. A jak vidim tak kecal :D Lánov je super. Moje účast je na 110% a kameru vezmu taky :cool:

Odesláno

A navíc musim uznat že Lánov je nejlepší letiště na srazy a sprinty jaký znám. Loňský sraz E30 sice poznamenal něčí pokus o žert s krabicí připínáčků rozsypanou po dráze, ale to se snad u lvů nestane ne? :bojim

Navíc by sme si ho podali, že. Ne jako ty bavorácký strašpytlové

[Editován dne 18/5/05 DjBoom]

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Hlavně by to chtělo už nějaké konkrétní datum ;) myslím, že víkend by byl nejlepší... :P

Jojo souhlasim. Víkend je nejlepší tak kdy???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...