Guest minimaxa Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Jsem z Vrchlabí, a rád bych se Vás všech zeptal, jetli by mělo význam udělat sraz u nás o některém víkendu. Prostory bych měl i s velmi levným ubytováním v kempu v chatkách nebo stanech. Grilování čehokoliv, včetně prasete je možné. Mohl bych zkusit zajistit i předvedení nějakého vozu z našeho autosalonu ve městě. Co vy na to? vše jen velmi předběžně. Díky za ohlasy Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem minimaxa Jsem z Vrchlabí, a rád bych se Vás všech zeptal, jetli by mělo význam udělat sraz u nás o některém víkendu. Prostory bych měl i s velmi levným ubytováním v kempu v chatkách nebo stanech. Grilování čehokoliv, včetně prasete je možné. Mohl bych zkusit zajistit i předvedení nějakého vozu z našeho autosalonu ve městě. Co vy na to? vše jen velmi předběžně. Díky za ohlasy Já bych se ho určitě zúčastnil, takže když něco bude, jsem k dispozici na 99% Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Ještě takovej malinkatej dotaz, kde by ten sraz měl být přesně? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 jasně, odpovím. mám možnost uspořádat ho v autokempu na Letišti ve Vrchlabí. Citovat
Dave_k Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 JJ Vrchlabí vyhovuje. Sem s ním. :D:D Citovat
Péťa Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Vrchlabí je blízko, ale nevím, jak by to bylo s časem. Asi bych přijel jen na \"otočku\". Citovat
DjBoom Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 No a který to letiště u vrchlabí myslíš? Jestli Lánov tak tam to je super. Ale jinak super nápad rád přijedu i na to druhý ) Citovat
John Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem DjBoom No a který to letiště u vrchlabí myslíš? Jestli Lánov tak tam to je super. Ale jinak super nápad rád přijedu i na to druhý ) Souhlas Lanov je dobrý místo maji tam srázek pravidelně BMW E30...a supr místo. :D Citovat
Bohouš Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Já jsem pro jakejkoliv srázek, kde se sejde přiměřený počet účastníků...... Citovat
Netopýrka Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 No já bych taky mohla dorazit - aspoň bych pak zajela za kamarádkou do Špindlu zase Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Napsán autorem DjBoom No a který to letiště u vrchlabí myslíš? Jestli Lánov tak tam to je super. Ale jinak super nápad rád přijedu i na to druhý ) no co já vím, a to tu žiju už 28 let, tak tu máme letiště jen jedno. a to je to Lánovské :-) Citovat
Jirkap Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Já teda taky znám jen Lánovské letiště, ale už nějaký čas tam tak moc často nebydlím Citovat
DjBoom Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 No já jen že se se mnou kdysi někdo hádal že tam je ještě jedno někde. A jak vidim tak kecal Lánov je super. Moje účast je na 110% a kameru vezmu taky Citovat
DjBoom Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 To víš bohouši. ještě pak rád v zimě budeš koukat u grogu na video jak sme v létě řádili. Nebo ne? Citovat
DjBoom Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 A navíc musim uznat že Lánov je nejlepší letiště na srazy a sprinty jaký znám. Loňský sraz E30 sice poznamenal něčí pokus o žert s krabicí připínáčků rozsypanou po dráze, ale to se snad u lvů nestane ne? Navíc by sme si ho podali, že. Ne jako ty bavorácký strašpytlové [Editován dne 18/5/05 DjBoom] Citovat
Dave_k Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Jak tak koukám tak to vypadá slibně. :D:D Citovat
Jirkap Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Hlavně by to chtělo už nějaké konkrétní datum myslím, že víkend by byl nejlepší... Citovat
DjBoom Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Napsán autorem Jirkap Hlavně by to chtělo už nějaké konkrétní datum myslím, že víkend by byl nejlepší... Jojo souhlasim. Víkend je nejlepší tak kdy??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.