Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co takhle sraz v Krkonoších ?

Recommended Posts

Odesláno

Souhlasím víkend asi bude nejlepší, a ten datum by se hodil taky alespoň třeba nahodit nějaký ...Pak se třeba ještě někdo přihlásí.

:):)

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

No já jen že se se mnou kdysi někdo hádal že tam je ještě jedno někde. A jak vidim tak kecal :D Lánov je super. Moje účast je na 110% a kameru vezmu taky :cool:

tak mám nové info. představte si, máme tu ty letiště opravdu dvě. jedno normální, skoro u Vrchlabí a to druhý je jen betonová plocha někde za lánovem. tzv Statkářské letiště. je to ideální místo pro sprint na 400-800m, jízdy zručnosti a jasně že i slalom.

Odesláno

NAVRHUJI DATUM SRAZU NA 11.-12.ČERVEN, CO VY NA TO? JE TO JEŠTĚ DOBA, KDY BUDE V KEMPU VOLNO, A BUDE MOŽNOST NÁS UBYTOVAT. JINAK BY SE TO MUSELO KONAT AŽ DÝL, PO LETNÍ SEZONĚ, NĚKDY V ZÁŘÍ. ČÍM DŘÍVE, TÍM LÉPE. TAKŽE 11.-12.ČERVEN ???

Odesláno
Napsán autorem minimaxa

NAVRHUJI DATUM SRAZU NA 11.-12.ČERVEN, CO VY NA TO? JE TO JEŠTĚ DOBA, KDY BUDE V KEMPU VOLNO, A BUDE MOŽNOST NÁS UBYTOVAT. JINAK BY SE TO MUSELO KONAT AŽ DÝL, PO LETNÍ SEZONĚ, NĚKDY V ZÁŘÍ. ČÍM DŘÍVE, TÍM LÉPE. TAKŽE 11.-12.ČERVEN ???

Hmmm, tak to volno nemám :(:bojim:bojim

Oprava to mohu ;)

[Editován dne 18/5/05 Jirkap]

Odesláno

Vzhledem k neúprosně se blížícímu datu 25.6. (někteří už jistě tuší, v čem je pro mě zlomové) musím ys lítostí v duši účast na srázku v KrkonošíchODŘÍCT

Zapijeme to v Sebetově??????

[Editován dne 5/18/Wed, 18 May 2005 16:27:43 +0000Wed, 18 May 2005 16:27:43 +0000Wed, 18 May 2005 16:27:43 +0000Wed, 18 May 2005 16:27:43 +0000 Medvěd]

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Vzhledem k neúprosně se blížícímu datu 25.6. (někteří už jistě tuší, v čem je pro mě zlomové) musím ys lítostí v duši účast na srázku v KrkonošíchODŘÍCT

Medvěde hold nemužeš bejt všude a to co tě čeká je mnohem důležitější než nějaký sraz. Je to den, který ti zůstane uchovaný do konce života.

Tvoje omluva se přijímá. :D:D

Odesláno

Jinak znamenám si do kalendáře a pokusím se když mi do toho něco nevleze dorazit.

(V tu dobu mám ve škole největší nápor), tak snad to půjde. :):)

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

[Editován dne 5/18/Wed, 18 May 2005 16:27:43 +0000Wed, 18 May 2005 16:27:43 +0000Wed, 18 May 2005 16:27:43 +0000Wed, 18 May 2005 16:27:43 +0000 Medvěd]

To je jedna z mála věcí která Tě dokáže omluvit. ;)

[Editován dne 19/5/05 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...