Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ať hledám jak hledám nemůžu to tam nikde najít. Jsou tam tady ty rubriky, které jsem otevřel a nikde nic ani podobného není.

VÁŠ PEUGEOT 307 SW VE ZKRATCE

PROGRAMY ÚDRŽBY PEUGEOT

KONTROLA FUNKCE

VÁŠ PEUGEOT 307 SW PODROBNĚ

PRAKTICKÉ INFORMACE

TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY

REJSTŘÍK RUBRIK

Odesláno

No u 406 to bude asi jinak ne? No menil jsem origo radio za neoriginal - to sice funguje, ale ne uplne spravne. Potreboval bych tedy schema toho ISO konektoru co jde z me 307 abych ho mohl porovnat s tim konektorem v radiu a pripadne poupravit.

Odesláno

Například se mě rádio po otevření dveří samo zapne, to samé dělá i pokud odemknu centrálním odemykáním. Pokud však nenastartuji po chvíli se rádio samo vypne (tak jak to originální - je tam asi nějaká ochrana proti vybití baterie?)

Odesláno

406 rv 2002 bude mit stejnej jak mas ty oproti domontovanemu radiu je prohozene stale a spinane napeti a pak tam jsou datove ty jsou oznacene jako nezapojovat myslim. Ale dobra otazka co presne je za problem

Odesláno
Například se mě rádio po otevření dveří samo zapne, to samé dělá i pokud odemknu centrálním odemykáním. Pokud však nenastartuji po chvíli se rádio samo vypne (tak jak to originální - je tam asi nějaká ochrana proti vybití baterie?)

tak to je spravne takhle to ma fungovat\" to ridi BSI jedine by jsi musel pretahnout spinane od jinud

Odesláno

ja nevim co resite se zapojenim dle popisu funguje spravne akorat peugeot ma rizenou radiovou polohu prave probuzenim BSI takze uz po odemceni hraje a s eco. se vypina.

[upravil dne 12/5/12 23:03 od Vítek1]

Odesláno

Vítku, nevím to jsem nikdy nezkoumal, do 307 ( 2002 ) jsem rádio dával a nic tkaovýho se nedělo. Normálně jsem vypíchnul ty datové piny, zaizoloval, přepojil napájení z klíčku na správný pin, 12V a zem bylo pokud se pamatuju dobře a nebyl žádný problém. Totéž ve 406... ale nevylučuju, že to v novějších je jinak..

Odesláno

normalne v citroenech i peugeot toto dela dokonce i u me mux 406. Do datovejch by samozrejme nic jit nemelo nebo muze byt pruser. zem by mela byt na stejnem miste jestli se nepletu a spinanej stalej ma podle popisu OK urcite i pamet drzi. Jezdilo s tim hodne lidi kdyz jsem jeste delal u muziky a vysvetloval jsem to porad dokola :D stejne jak napajeni anteny VW

Odesláno

A4 a A7 jsou piny které se liší u některých automobilek a výrobců rádií. Jde o Piny s Trvalým +12V a +12V spínaným přes klíček. U některých rádií se to dá změnit přesazením pojistky a nebo konektorem na kabelovém svazku ( pokud nemá ISO, ale vlasntí svazek ). Pokud je to zapojené špatně rádio nedrží uložené stanice.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...