plachtak Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Ahoj lidi. Mám takový menší problém.Po zamknutí auta dálkáčem včetně superblokády a opětovném odemknutí,mě to nepustí do startování.Musím zadat kód na klávesnici i když nikdy před tím jsem ho zadávat nemusel.Může mi někdo poradit co by s tím mohlo být?Díky. Citovat
Swallow Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Zkus znovu \"spárovat\" ovládání v klíči s klávesnicí podle manuálu.Třeba to pomůže Citovat
plachtak Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 Tím spárováním myslíš tady toto? Kódovaní startu je možno ovládat dálkovým ovladačem na vysoké frekvenci. -Otočte klíčkem -Vložte vlastní kód -V průběhu následujících 10 vteřin -vložte kód C1C. Citovat
Ferry Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Napsán autorem plachtak Tím spárováním myslíš tady toto? Kódovaní startu je možno ovládat dálkovým ovladačem na vysoké frekvenci. -Otočte klíčkem -Vložte vlastní kód -V průběhu následujících 10 vteřin -vložte kód C1C. jojo to je nastaveni imobilizeru tak aby se odkodoval spolu s odemcenim dveri dalkovym ovladanim Citovat
plachtak Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 Zkusím.Doufám,že to potom ještě nastartuji. Díky. Citovat
plachtak Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 Tak jsem se to pokusil \"spárovat\" a nic.Zase musím zadat kód.Nemůže to být chyba v klíči? Citovat
Návštěvník Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Kod?! Kde se sakra zadava v aute kod To doma nemame Citovat
Péťa Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Napsán autorem Fr@nkie Kod?! Kde se sakra zadava v aute kod To doma nemame Asi mají místo imobilizéru klávesnici :D Citovat
Návštěvník Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Napsán autorem Peta Napsán autorem Fr@nkie Kod?! Kde se sakra zadava v aute kod To doma nemame Asi mají místo imobilizéru klávesnici :D Ze by 7ickovej Baworak ala Kurýr?! Netusil sem, ze to ma i Pug... [Editován dne 18/5/05 Fr@nkie] Citovat
plachtak Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 Myslel jsem,že mi někdo poradí.Ale když si děláte srandu......Dík. Citovat
Návštěvník Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem plachtak Myslel jsem,že mi někdo poradí.Ale když si děláte srandu......Dík. Poradil bych ti rad, ale u Peugeota o tom slysim prvne Muzu ti poradit tak maximalne ackovej servis, ale po tom co sem tu na ruznejch forech cet, uz ani to nebude na 100%. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.