Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

volba Miss- P-C po co já vim kolikáty:D aneb lvice 2012- Nominace

Recommended Posts

Odesláno
davidekcz: četl jsi prvni příspěvek? respektive nazev vlakna? je tam podstatny to slovo NOMINACE;) a ta probiha do konce kvetna, ano potom vytvořím nový vlákno(ať už anketní aby každej věděl jak to probíhá a jak to dopadne,nebo bez vlákna a hlasovat se bude do mailu- to záleží jak budou lidi chtít) ted nemá cenu nic vybírat a zakládat.

mimochodem- kde maš nominovanou svojí drahou polovičku?:D

Jo sorry, první příspěvek jsem četl, ale už je to dlouho :D:D Příště se polepším :)

No když najdu nějakou pěknou fotku, tak něco skusím ošéfovat.Úplně neoficiální povolení už mám (možná :D )

Odesláno

gronhlomm:pravidla dělam letos já, a co neni zakázano je povoleno:D mimochodem děláš jak kdyby ti to tak strašně moc vadilo:aut

jinak znovu prosím: chtěl bych slyšet vaše názory na oficiální(klasický) anketní hlasování nebo tajný přes mail, s tim že výsledky budou oznámeny až na kokoříně.

Odesláno

pro příšte pište k přítelkyním aspon jména, at se pak nemusí psat\"třetí místo přítelkyně od......\" když ne telefoní čísla:D:D

Odesláno
pro příšte pište k přítelkyním aspon jména, at se pak nemusí psat\"třetí místo přítelkyně od......\" když ne telefoní čísla:D:D

Upravené a pripísané :papa.

Odesláno
co keby ste si pravidla vykecali niekde inde? :D

spamujete to tu, kto to tu ma listovat a hladat fotky ?

len kecate a prd z toho :D:D:D

To aby jsi to neměl tak jednoduchý :aut:aut

Odesláno

slovenky muzou bejt krajsie, ale češky jsou krásnější:aut:aut

jinak nevím kdy máte na slovensku další sraz pač tam případně předáme cenu

Odesláno

Moby: uzjsi nekdy videl miss obhajovat titul? Je na case dat sanci dalsim :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...