Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To jo, oba máte pravdu. Bez souvislostí nemůžem soudit a nelze se dohadovat jen podle pár fotek.

Shrnul bych to: Jestli paní vypovědělo při jízdě auto a nestihla nebo nemohla zajet do odstavného a musela zastavit tam, kde zastavila, tak se zachovala výborně, že opustila auto a zmizela i s dítětem mimo dálnici. To bohužel nezbývá než dát varovný a doufat, že se to za vámi zastaví, aby to do vašeho auta někdo nenavalil a neskočilo to hromadou sešrotovaných aut jako v Kobře 11. ;)

A pak se nabízí zastávka na vyčůrání dítěte, ale to mi přijde taky fakt už moc. To je tak svojí blbostí někoho zabít.

Bohužel dnes na silnicích narazíte na různé řidiče, tak je možné všechno. To z mé zkušenosti chodce, cyklisty, motorkáře a řidiče osobáku a dodávky.

Odesláno

No vidíte, nad těma fotkama je komentář: (jsem si všimnul až teď)

Když se blondýně rozbije auto, zak ho v klidu necha na blikačky uprostřed D1. Sobota 5.5.2012 9:50.

Ale co dělat!? Ona taková křehotinka to BMW totiž sama těžko odtlačí. A myslím si, že já (metrákovej chlap) bych to asi taky nedal, pokud by to nebylo z kopce.

Odesláno

Jenom doufám, že, se nikomu nic nestalo, no asi by to bylo ve zprávách tv. Možná neplatili lízing a zablokovala se řj, u výtahů je to běžný resp. u jednoho provozovatele :D:D:roker

Odesláno
:xvul Mildík: děláš s výtahama? Já dělám ve fabrice, kde se vyrábí výtahová vodítka a komponenty pro výtahy pro firmy Otis, Schindler a Kone a některé menší zákazníky.
Odesláno

Takhle jsem minule málem sundal !!!!!P.Í.Č.U !!!!! s favoritem na Jihlavskym přivaděči.Zdechlo jí to,za zatáčkou která sice je mírná,ale není za ní vidět si zastaví auto,stojí vedle něj bez vesty na prostředku silnice a lamentuje že to nejede.Trojúhelník nikde,varovkama se neobtěžuje...Jel jsem v pravym pruhu,naloženo 20tun železa,rychlost 80 - 85km/h a předjížděl mě druhej kamion.Tak tak to vyšlo že jsme se tý krávě vyhnuli,fakt příjemnej pocit jet kamionem pomalu škarpou.Neštěstí to vyšlo,ale pani potom dostala jmen (moc slušných ne,oba dva jsme zatavili) a asi si i cvrnkla když se na ní kvůli její blbosti valí dva naložený kamiony....

Odesláno

309 Gt - sorry, ale bylo by to nejspíš na Tvé triko. I s 20ti tunama za zády nejsi bůh a máš jet tak, abys zastavil na vzdálenost na kterou vidíš. :bojim:bojim:bojim:bojim

[upravil dne 13/5/2012 15:58 od Medvěd]

Odesláno
:xvul Mildík: děláš s výtahama? Já dělám ve fabrice, kde se vyrábí výtahová vodítka a komponenty pro výtahy pro firmy Otis, Schindler a Kone a některé menší zákazníky.

:xvul Asi jsem se s vašimi výrobky setkal, nás vlastní Velké Meziříčí a Beta Control.

Jinak k těm věcem výše, s kamiónem to rozhodně není jednoduchý (a, to jsem ho neřídil, ale věřim), a, dle mýho obecně jízda v dnešní dopravní situaci je prostě adrenalin a, troška toho, co psal Medvěd, kamióňáci by měli bejt víc ve střehu, přeci jen nedokážou zastavit na fleku, ale, chápu pohnutky, čas dodání zboží, atd. Tohle by spíš měli řešit ti nad nima, ale, no........... je to kolotoč života, a, už jsem zase :xvul:D:D:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...