Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dostalo se mi do motorky nechtěne trocha vody do nadrže nebylo to velkme množstvi ale prece jenom tam je.

Nadrž je skoro plna tak mě napadlo...

Mohu ten benzín smíchat třeba ethanolem??

dejme tomu když tam naleju deci ethanolu E85.

Je to přeci líh tak by měl tu vodu zředit na ethanol ten by se měl smihat s benzínem a cele to spálit že??

Nebo se pletu a radši to tam nemam lít?

Odesláno

kolik ti tam nateklo a jakou mas nadrz?

jestli to bylo nepatrne, tak natankuj plnou normalu, ono se to smicha....

asi tak jkao benzin kapalni po zime......

Odesláno

přesně nevim kolik vody ale nejake menší množství tam bude.

Roztok nemám a ani líh doma není napadl mě pravě ten ethanol že bych tam deci nalil promichal a mělo by to stačit ne?

Ten ethanol je taky líh

Odesláno

Ehanol je líh takže to je samozřejmě v pořádku, nicméně pokud je to do toho SVčka co máš v podpisu tak to nepochybně sežere i tu vodu. Já bych tam dotankoval plnou a vyjel to. Pkud tu E85 tak pokud nepřesáhneš poměr 1:1 tak žádný problém.

Odesláno

to bych do motky nelil, spis bych bud pulku vycucnul a dolil novym, nebo jen dotankoval....

Odesláno

Voda v benzinu je jako bublina, normalně by jsi ji vypustil, drží se dole u dna, stačí si mašinu naklonit vypoušťákem aby byl nejníž a odpustit z nadrže cca litr do pet lahve a hned uvidiš jestla tam ta voda je. Jinak to co tu pišou že voda se smíchá pokud dotankuješ je holej nesmysl, možná že by ten lih pomohl, ale jinak bych se bál že někde chcipne a nedojedeš protože si to cucne čistou vodu která se drží pohromadě

B12, nebude to Suzuki Bandit 1200???

[upravil dne 10/5/12 20:25 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...