MHS Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Dostalo se mi do motorky nechtěne trocha vody do nadrže nebylo to velkme množstvi ale prece jenom tam je. Nadrž je skoro plna tak mě napadlo... Mohu ten benzín smíchat třeba ethanolem?? dejme tomu když tam naleju deci ethanolu E85. Je to přeci líh tak by měl tu vodu zředit na ethanol ten by se měl smihat s benzínem a cele to spálit že?? Nebo se pletu a radši to tam nemam lít? Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Jsou na to roztoky jako Velfobin, ale klidně tam můžeš nalej rozumné množství Lihu klidně litr teda pokud to není Babeta :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 kolik ti tam nateklo a jakou mas nadrz? jestli to bylo nepatrne, tak natankuj plnou normalu, ono se to smicha.... asi tak jkao benzin kapalni po zime...... Citovat
MHS Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 přesně nevim kolik vody ale nejake menší množství tam bude. Roztok nemám a ani líh doma není napadl mě pravě ten ethanol že bych tam deci nalil promichal a mělo by to stačit ne? Ten ethanol je taky líh Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Ehanol je líh takže to je samozřejmě v pořádku, nicméně pokud je to do toho SVčka co máš v podpisu tak to nepochybně sežere i tu vodu. Já bych tam dotankoval plnou a vyjel to. Pkud tu E85 tak pokud nepřesáhneš poměr 1:1 tak žádný problém. Citovat
MHS Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 je to do toho SVčka právě tam je cca 12 litru benzinu tak tam naleju litr ethanolu a uvidím Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 to bych do motky nelil, spis bych bud pulku vycucnul a dolil novym, nebo jen dotankoval.... Citovat
MHS Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 zkusil sem tam litr toho ethanolu nalit ,promichat a uvidim . Myslim si že to bude OK a sežere to Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Voda v benzinu je jako bublina, normalně by jsi ji vypustil, drží se dole u dna, stačí si mašinu naklonit vypoušťákem aby byl nejníž a odpustit z nadrže cca litr do pet lahve a hned uvidiš jestla tam ta voda je. Jinak to co tu pišou že voda se smíchá pokud dotankuješ je holej nesmysl, možná že by ten lih pomohl, ale jinak bych se bál že někde chcipne a nedojedeš protože si to cucne čistou vodu která se drží pohromadě B12, nebude to Suzuki Bandit 1200??? [upravil dne 10/5/12 20:25 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.