MatrixChose Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 merlin99: Peugeot nikdy neměl motory \"tdi\", jenom TD, vím, je to slovíčkaření, ale v tomhle případě Jinak jsem předevčím čistil vstřiky ultrazvukem u 406 HDi co má přítelkyně a přijde mi, že se ta reakce o dost zrychlila, ale má to taky chiplý, to tomu dost pomůže, ze dvou vteřin je jedna. Ale taky jsem na to asi zvyklej, odjakživa jezdím jenom s turbonaftou a ta prostě prodlevu na nafoukání má. Citovat
merlin99 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 @MAtrixChose: ta si mal hned napisat ze tam mam i navyse;-), pretoze som absolutne nechapal co tym myslis:) Citovat
Agrafik Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Adam: mi to zas tak hrozné nepřišlo. Ale něco jiného je sedět vedle, nebo řídit. Citovat
adam.bogocz Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 když jsme to měřili tak to auto stálo... ono se to projeví po delší jízdě.. Citovat
MatrixChose Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Popravdě něco takovýho taky pozoruju po delší jízdě a když je teplo, prostě pokles výkonu. Ale asi se není čemu divit při tý konstrukci jaká tam je (kat hned za turbem, u toho výměník a všechno namačkaný na sobě). Prostě to moc topí a pak to leniví. Citovat
Flying_dragon Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Ono, když je teplo, tak výkon jde určitě dolů, jelikož na nej výkon potřebuje motor studený vzduch. Ale já třeba nějaký pokles něčeho nezaznamenávám. Mám zvýšené kW by Straki007 a sešlápnu a okamžitě reaguje. Taky je pravda, že pravidelně měním všechny filtry apod. Citovat
adam.bogocz Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 jsem asi 2000 km po výměně oleje, filtru(olej+motor+kabina) takže tím taky ne Citovat
Joozino Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 ja mam taktiez vsetko vymenene a zmenu som necitil Citovat
adam.bogocz Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 jak jsem ale měnil filtry na staré 306 tak to bylo pořádně znát Hold benzín no... Citovat
brade Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 Mám verzi bez fapu, pozoruju naprosto to samé... mladší model jednoho známého jede naprosto jinak. Přijde mi, že ta moje ani nedá těch 11s na stovku Citovat
hipisko Odesláno 11. květen 2012 Odesláno 11. květen 2012 dnes som si specialne koli tomuto vlaknu prepol na manualne radenie a tiez to mam, kym sa mi to natlakuje, tak prejde cca 3 sekundy. Skusal som to na 6ke v cca 90tke, cize nizsie otacky, ked idem rovnomerne a nezrychlujem a dupnem na plyn, tak vykon nabieha pomaly a plynulo. Ked trochu zrychlujem a potom dupnem na to, tak vykon nabehne ovela rychlejsie. No a ked dam automat a dupnem na to v hociakej situacii tak mi bud podradi, alebo hydromenic zvysi otacky a vykon mam okamzite, takze som doteraz nebadal ziadnu prodlevu. [upravil dne 12/5/12 00:23 od hipisko] Citovat
Frantic Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 takisto mam RHR 2008, delphi a rovnaky problem u mojho auta. Kedysi ked malo menej km niekedy okolo 60tis, tak sa to takto neprejavovalo, teraz kym naplni turbo tak to je tragedia, trva to neskutocne dlho a 6ka je v mojom pripade uplne mrtva. a este jedna vec pre adam. bogocz: pokial viem tak u tychto motorov uz vaha vzduchu nema vplyv na vykon motora ako to bolo u starsich aut trebars u motorov TDi u koncernov, vplyv ma akurat tak na EGR cize ist touto cestou... no neviem neviem, mozno sa mylim. [upravil dne 13/5/12 14:43 od Frantic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.