LORD_mapiv Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 ahoj, mám problém u evasionu s motorem 2.0T (RGX). Měnil jsem na něm motor a od té doby se mi v tahu při vyších točkách (kolem 4-5 tis.) občas rozsvěcuje kontrolka motoru. Včera se mi dokonce stalo, že při předjíždění v dlouhým táhlým kopci mi vynechal motor. Jinak auto jede jako blázen a nedělá to pokaždý. Přidávám ještě obr. co mi vyhodila diagnostika. Abych pravdu řekl, tak nevím kde ty dvě věci mám hledat. Zatím má zkušenost hlavně s TDčkem.. Citovat
straki007 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 To turbo neres. evypada to na velkou chybu. Ten ventil odparovani nadrze je takovy hnedy nebo cern valecek do ktereho vedou dve hadicky. Je potreba ho vymenit. Objednyci cislo je 1628 F0 a stoji cca 1200,- [upravil dne 9/5/12 08:38 od straki007] Citovat
LORD_mapiv Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 okej a kde ten bazmek najdu? vím, že něco takovýho je pod autem, ale nevede do toho žádná elektrika.. vyřeší to vůbec problém s tou kontrolkou diagnostiky? Citovat
Michal.x Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 turbo bych řešil to co ti to hodí do náhrady je právě ten tlak turbodmychadla butto zarezlé ovládání na něm nebo nějaká hadička nebo přímo el ventil co ho ovládá akorád tet z hlavy nevim jestli je vubec el ovládaný ... každopádně tys tam nechával turbo z toho nového motoru nebo to tvoje původní ?? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 bazmek jsem našel, je to takovej malej váleček nad převodovkou, teď jsem si vzpomněl, že jsem mu zapoměl připojit konektor.. :-D jsem já to ale vůl.. :-D turbo jsem dovezl s novým motorem, vubec jsem ho nepřendával a nechal ho s motorem jak bylo.. ovládaný by mělo bejt elektricky... motor asi půl roku stál, takže teoreticky by to mohlo být zatuhlý.. pak je tam ten el. ventil za nádržkou na vodu.. hadičky budou ok, jen v tom ventilu jsou připojený na takový parohy a ty moc nedrží v tom ventilu, ale stáhnul jsem to tam páskama aby to nevypadlo.. leda že by to potřebovalo, aby to bylo utěsněný.. to by mohl být problém.. Citovat
Michal.x Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 určitě regulace toho turba musí být velice přesná a jestli tam je někde unik u toho ovládání tak to nebude správně regulovat Citovat
straki007 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Tak pojezdi dal se zapojenym konektorem a dej vedet:D:D A to turbo bych zatim neresil. Az pokud se objevi zavada opet. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 zapojím konektor a pojezdím.. :-) píchnu to na diag a smáznu si chyby a uvidíme jestli se ještě objeví.. jinak díky za rady zatím.. :-) [upravil dne 9/5/12 11:51 od LORD_mapiv] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.