Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,chtel bych se zeptat,po kolika asi kilometrech je treba doplnovat aditivum a jaka je zivotnost filtru??silne uvazuju o koupi 5008,ted mam teepe hdi ,ale bez fapu.jezdim 90 procent po meste.jo a jeste kolik ta napln stoji?da se aditivum doplnovat i jinak nez v origo servisu?asi hodne otazek najednou co?:)ale chtel bych vedet co mne muze potkat.

Odesláno

ja jsem toho tady precetl dost,hledal jsem,chapu,ze jsi uz asi alergicky na slovo FAP:) ale to jsou vesmes temata o poruchach a problemech s fapem.mne spise slo o to,za jak dlouho muzu cekat problemy ja,pri provozu po meste.samozrejme vim,ze mi nikdo nerekne ze za 56000km presne,ale je treba sance,ze vydrzi 100000km?dele to auto asi mit stejne nebudu:)

Odesláno

Mýmu dědovi který sice nejezdí městský provoz, ale spíše krátké tratě do 15 km apod. a velmi pomalým tempem, takže to vlastně cca odpovídá městskému provozu, vydržel FAP 70 tis km, nyní je mimo provoz (dle dia - regenerace už není monžná) a čeká se, až se ozve, že chce ven :) Auto je rv. 2004 a je to 2.0 HDi RHR ve 407mě, snad si udělaš nějakou představu...

Odesláno

Ale bacha, od rocnika 2010 (EURO5) nikomu nenahovorite, ze tam FAP nikdy nebol !!!

V tomto je to lahsie na starsich autach, pretoze tie sa casto robili v dvoch variantach.

Odesláno
Ja myslim legislativni problem

A proč? Odstraněním fapu se auto nestává nespůsobylé jízdy. Jinak, jak bys poznal odtraněný fap?

Odesláno
a z tej sumy za FAP trosku uber (min. 3x menej) :papa

Prave at prida.

Mozna na tve auto stoji 10(bez aditiva)

Na 5008 o neco vice....

Jak pise dancul.

Pulka roku 2010 je vymalovano s FAPoffem.Zatim teda.

Ale asi by jsem neresil u Euro 5 nejaky zaneseny FAP.Zatim funguji spravne a bez problemu.

Odesláno

Taky přispěji s trochou do mlýna. Dneska jsem rozchodil DIA a samozřejmě jsem koukal jak je na tom FAP. Kupodivu velmi dobře. Regenerce v průměru 600 km a je středně zanesený. Aditivum dolito tak jak se má v 80 ti ve 160 ti a teď má 171 a vše gut. Dotaz jak dlouho vydrží středně zanesenej FAP, neznáte někdo odpověď :mrk nebo bude lepší ho osprchovat než se úplně ucpe?? Píšou v manuálu že by měl vydržet 210 tis. km jestli je to teda pravda :myslim

Odesláno
Dotaz jak dlouho vydrží středně zanesenej FAP, neznáte někdo odpověď

Při koukání do věštecké koule, vidím že ti vydrží tak nějak akorát asi ještě nějaký čas:aut:aut:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...