stajgrpavel Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 ahoj mate nekdo operky hlavy s DVDckem? zaboha nemuzu prostrcit kabeli .... vadi mi tam kostra sedacky ... jak jste si stim poradili? Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 tak se zeptam trosku jinak ... jak se vyndaj ty plastove zarazky na operku hlavy? nacpal bych to te trubicky v sedacce nakou tyc a vyhul je stranou. Citovat
Péťa Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 To Ti řeknu úplně přesně: BLBĚ :( Já nakonec použil poměrně tvrdý drát, který jsem hrubou silou protlačil (už nevím kterým směrem) a k němu přidělal kabely od DVD. Plastové zarážky jsou zasunutý do kovové trubičky a zajištěny západkou. Šly vyndat poměrně snadno, stačilo zatlačit na západku šroubovákem. Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 dratem to neprotlacim ... je tam asi 5mm mista a ty konektory neprocpu ani nahodou... tak vyndam ty plasty a skusim prihnout ty trubicky v sedadle aby sli draty mimo ram operadla. Citovat
Péťa Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 Nesmíš se toho bát. Já to taky protlačil. Ale bylo to náročné, trvalo to několik hodin a bylo to trochu o ruce. Jisté je, že až budu DVD vyndávat, tak jedině rozřezat sedačky Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 ja mel operadlo rozebrane vcera :-) v tom problem nevidim ;-) jen mi nesli ty plasty na operky vyndat.... ted uz vim ze sila nepomuze a musim najit zapadky ;-) a paj to pakou snad vyhnu mimo ten ram ;-) procpat to nasilim nechci abych ty draty posleze neprecvak operkama ;-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 tak pro ty co se na to chystaji :-) staci sila a trocha vzteku :-) povytahnou operku asi do poloviny, sednou si na zadni sedadlo, kolenem se zaprit o operadlo a rvat operku dozadu .... vysledek??? uz tam ten ram operadla neprekazi :-) a zitra muzu dat DVDcka na sve misto :-) a vam kluci dekuji ze jste se podelili o vase zkusenosti. [upravil dne 9/5/12 21:52 od stajgrpavel] Citovat
Vítek1 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 tak se modli at v budoucnu nemas nehodu Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 proc? operky hlav drzi ... a jsou hnute asi o 1/5 cm [upravil dne 9/5/12 22:01 od stajgrpavel] Citovat
Vítek1 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 tak parkrat jsem toho cinana viděl ty nastavitelne nozky jsou fakt super a to ze by to nekoho melo ochranit pred zlomenym vazem? na to vyrobce asi zapomel samozrejme homologaci ci nejake testy to nema. Nemelo by to vlastne byt ani v aute Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 no jo ... co bych neobetoval pro radost meho syna :-) Citovat
Vítek1 Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 zlomenej vaz? ale myslim ze je to kazdeho vec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.