Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To Ti řeknu úplně přesně: BLBĚ :( :(

Já nakonec použil poměrně tvrdý drát, který jsem hrubou silou protlačil (už nevím kterým směrem) a k němu přidělal kabely od DVD.

Plastové zarážky jsou zasunutý do kovové trubičky a zajištěny západkou. Šly vyndat poměrně snadno, stačilo zatlačit na západku šroubovákem.

Odesláno

Nesmíš se toho bát. Já to taky protlačil. Ale bylo to náročné, trvalo to několik hodin a bylo to trochu o ruce. Jisté je, že až budu DVD vyndávat, tak jedině rozřezat sedačky ;)

Odesláno

ja mel operadlo rozebrane vcera :-) v tom problem nevidim ;-) jen mi nesli ty plasty na operky vyndat.... ted uz vim ze sila nepomuze a musim najit zapadky ;-) a paj to pakou snad vyhnu mimo ten ram ;-) procpat to nasilim nechci abych ty draty posleze neprecvak operkama ;-)

Odesláno

tak pro ty co se na to chystaji :-) staci sila a trocha vzteku :-)

povytahnou operku asi do poloviny, sednou si na zadni sedadlo, kolenem se zaprit o operadlo a rvat operku dozadu .... vysledek??? uz tam ten ram operadla neprekazi :-) a zitra muzu dat DVDcka na sve misto :-)

a vam kluci dekuji ze jste se podelili o vase zkusenosti.

[upravil dne 9/5/12 21:52 od stajgrpavel]

Odesláno

tak parkrat jsem toho cinana viděl ty nastavitelne nozky jsou fakt super a to ze by to nekoho melo ochranit pred zlomenym vazem? na to vyrobce asi zapomel samozrejme homologaci ci nejake testy to nema. Nemelo by to vlastne byt ani v aute

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...