Mortis Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Ahoj, nefunguje mi mikrospínač pod stěračem, dálkovým okno otevřu. Rozebral jsem to a zjistil že chyba je v tom že mezi body 1 a 2 neprochází proud ( bílý kabel ). Nevíte kudy vede nějaké vedení které bude asi přerušené? Čárama na okně to nevede, těma jde druhý ( hnědý ) kabel a všechny jsou dokonce mezi sebou propojené i s vyhříváním. Možná bude chyba v napojení konektoru na okno, ale to je schované pod stěračem, který samozřejmě nejde sundat...... Citovat
MatrixChose Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Stěrač sundat jde, jen ne dobře. Mělo by to jít tou krajní \"čárou\" pokud si to dobře pamatuju. Citovat
dodo407sw Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 a ma tym bielym kablikom prechadzat prud?? (alebo si myslel ze nieje vodivy?) , pretoze u 407sw je problem, ze sa mechanicky poskodi mikrospinac... Citovat
Mortis Odesláno 7. květen 2012 Autor Odesláno 7. květen 2012 Spínač je dobrý ten jsem rozebral a když jsem propojil ty dva body \"externím kablem\" tak to fungovalo. Všechny čáry jsem nezkoušel ale mám zato že jsou všechny propojene. Tak jsi měl pravdu Matrix, jde to tou krajní čárou, všechny nejsou propojené. Takže bude asi problém v napojení káblíku na okno. Jen teď sundat ten stěrač abych se k tomu dostal. Šroub není nijak rezavý, už 3 dny to máčím v brzdovce a furt nic. Mám strach pořádně zabrat abych nezničil okno. Není náhodou na stěrači opačný závit??? [upravil dne 9/5/12 11:41 od Mortis] Citovat
K@Co Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 mam taky isty problem ze mi nejde otvorit zadne okno ja som sice musel menit cely stierac aj s mikrospinacom lebo to bolo cele polamane ked som kupoval auto teraz na 100%viem ze mikrospinac je funkcny a nejde to otvorit iba s klucikom nie je tam nejaky studeny spoj alebo nieco podobne Citovat
gaj1182 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Mne to tiez nejde, nasiel som chybu pod mechanizmom stieraca. je tam nalepena cierna folia, pod ktoru ide napareny spoj az ku kontaktom na mikrospinac. Vodive cesty pre mikrospinac su tie najviac po obvode. jedna po jednej strane. druha po druhej strane. matica na stieraci ma klasicky zavit, nie je opacny. Najlepsia je gola sada na odkrutenie. Ja som to rozoberal este s jednou osobou, jeden tocil maticu, druhy drzal cely mechanizmus. Tiez som mal strach, ze okno pojde pod kyticky, ale vydrzalo. Chystam sa to opravovat elektrovodivym lepidlom. Citovat
Joozino Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 mam taky isty problem ze mi nejde otvorit zadne okno ja som sice musel menit cely stierac aj s mikrospinacom lebo to bolo cele polamane ked som kupoval auto teraz na 100%viem ze mikrospinac je funkcny a nejde to otvorit iba s klucikom nie je tam nejaky studeny spoj alebo nieco podobne co ta to vyslo ? cele komplet stierac s mikrospinacom Citovat
baffy Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 U mňa bol problém vo vodivom pásiku.Ako je vidno na obrázku bol prerušený a tak prišiel na radu vodivý lak a ono to od vtedy funguje Citovat
gaj1182 Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 baffy : aku znacku toho laku si pouzil??? Mal si okno dole ked si to opravoval??? Citovat
bart.lbc Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 já jsem používal loctite http://www.loctite.as/?p=productsMore&iProduct=294&sName=Loctite-3863--2g-Oprava-vyhrivani-zadniho-skla fungovalo to spoustu let bez problémů. Citovat
jandy2 Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Tak já odpovím za baffyho, snad se neurazí . Použil ten samý loctite co sem dával link Bart. A pokud vím tak okno dole neměl. Citovat
baffy Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 ano,je to tak ako píše bart a jandy. Okno netreba dávať dole, ide to v pohode po otvorení.Do tej čiernej izolačnej hmoty som musel vyškrabať drážku aby ten spoj bol lepšejší a lepidlo/ teda lak/ prekrylo väčšiu plochu už vodivej časti.Dával som tam tri vrstvy cca v minutových intervaloch.Návod to tak nejako uvádza a cca 1/2 hodinku v klude.Skúsim to zajtra ak nezabudnem nafotiť ako to vypadá po oprave. [upravil dne 28/5/12 20:00 od baffy] Citovat
Pelny Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 Ahoj, tak ten samý problém jsem měl již 2x. Jednou mi v peugeot servisu vyměnili celé okno a podruhé mi to opravili opravnou sadou:o. Opravná sada = natáhli mi kablík okolo celého okna a přelepili speciální paskou ( izolačka ). Jo jo není nad autorizovaný servis:grr Citovat
jaykay Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 tak stejny problem dnes prozatime vyresen (nez sezenu vodivy lak) dratek v delce cca 5mm prilozen na poruseny spoj a prelepen izolacni paskou a vse maka:) Citovat
jaykay Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 tak dnes snad definitivne opraveno za pouziti vodiveho laku, pouzil jsem tento: http://www.ges.cz/cz/vodivy-lak-s-obsahem-stribra-lsl-3-GES08000025.html?listType=1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.