Barney Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Ahoj klubáci nastal mi problém. začla mi mizet voda po chvilce hledání jsme našel zdroj uniku. Trochu víc mi teče voda z podvstřiku na druhém válci... Ted mi prosím vás poradte.. co to může být? Prasklá hlava či těsnění?.. Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Může to být prasklá hlava či těsnění. Bez sundání hlavy a tlakové zkoušky to stejně nezjistíš. Citovat
Barney Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 Tak začlo to poté co semi dostala teplota cca na 2minuty na 110 stupnů tak si myslím že mi vylítlo těsnění.. teď budu jen doufat.... Citovat
Opl405 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Mám sice 405, ale s tím samým motorem. Před pár hodinami jsem dal motor dohromady, měl jsem fouklé těsnění pod hlavou. Vyhazovalo to vodu. Takže jakmile jsem musel 0.5l vody dolít, tak jsem to odstavil, rozdělal, nové těsnění, srovnat a zkontrolovat hlavu a složit zpátky. Teď jsem to projel 100km, už to netlakuje a voda je tam to co jsem nalil. A pokud jste to přehřál, je to nejpravděpodobnější, že je to těsnění. Známý to dělal tak cca 3 měsíce zpět, ale hodně dlouho s tím jezdil, až tu hlavu měli prasklou. Oprava byla o hoodně dražší Citovat
Barney Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 Aspon že tak . na kolik to přišlo? Citovat
Opl405 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Mě to přišlo na 1340 kč. 500 srovnání a kontrola hlavy, 800 kč nové ocelové těsnění pod hlavu a 40kč těsnění pod trysky. + jsem ještě měnil těsnění víka, gufero kliky a vačky, ale cenu nevím, to jsme měli doma. Práci nepočítám, dělal jsem si to sám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.