Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všici., mám v plánu v nejbližší době konečně nainstalovat brzdy Brembo z 406 3.0 na moje cabrio.. poradíte někdo konkrétně jaké brzdové hadičky? Popř mám dát i jiný brzdový válec? Díky

Odesláno

Ahoj, jak budeš řešil brzdič na kotouč, adapterem na třmen, nebo brzdovou destičkou? Určo foť :papa

Hadice myslím pasují původní (závit v Brembo M10x1), brzdový válec nech, uvidíš jak to bude \"chodit\", pokud by byl problém dá se to dál řešit. I u 3,0 406 mají slabší počáteční nástup oproti stand. Lucas, tak se to u tebe může taky projevit...

[upravil dne 5/5/12 08:24 od rootsky]

Odesláno

par rad a foto uz mam od clena tady z clubu myslim ze 306 gti6. Adapter davat nebudu jen musim dat jakousi podlozku pod desticku. Kotouce mam z gti.. No uvidim jak to vsechno dopadne, kazdopadne ty hadicky chci koupit novy vim ze delaji naky teflonovy, pancerovy ale nevim abych nekoupil zbytecne drahy a nevyuzil te kvality, neplanuju s tim jezdit zavody..

Odesláno

dik za radu. Kde jsi je kupoval? Pouzivam ted net jen v mobilu a neni to ono takze to nemuzu najit.. Pokud mas prosim te nakej odkaz byl bych rad.. Jsou nak universal nebo mam koupit na 306? Nebo na 406 coupe kdyz sou z tama i ty brzdy?

Odesláno

JJ výše uvedené hadičky jsou super, nejsou nutné, ale k takovéto přestavbě patří. Z hlediska funkčnosti je jejich přínos při běžném (i \"ostřejším\") provozu dost diskutabilní, ale jsou opravdu krásné a já je samo mám. Kupoval jsem na e bay. Měli by být uni na 306, pokusím se na to kouknout. Jak jsem ti psal do brzdičů je závit M10x1, jde si ty hadičky nachat i udělat (je spousta firem, které dělají a prodávají hadice na hydr. stoje). Slušná nabídka byla i ZDE. Cenově to vychází hodně podobně u e bay je nutné zohlednit náklady na dopravu (u mě to bylo z UK cca 700Kč).

Metoda s podložkou je v pohodě, jaký se k tomu používá kotouč?

Odesláno

Ty hadičky mi tu kupoval jeden člen z e bay a bral jsem jak na předek tak i na zadek. A jinak jsou co vím vždycky uni na určitou modelovou řadu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...