Jacobsoon Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 ahoj všici., mám v plánu v nejbližší době konečně nainstalovat brzdy Brembo z 406 3.0 na moje cabrio.. poradíte někdo konkrétně jaké brzdové hadičky? Popř mám dát i jiný brzdový válec? Díky Citovat
rootsky Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Ahoj, jak budeš řešil brzdič na kotouč, adapterem na třmen, nebo brzdovou destičkou? Určo foť Hadice myslím pasují původní (závit v Brembo M10x1), brzdový válec nech, uvidíš jak to bude \"chodit\", pokud by byl problém dá se to dál řešit. I u 3,0 406 mají slabší počáteční nástup oproti stand. Lucas, tak se to u tebe může taky projevit... [upravil dne 5/5/12 08:24 od rootsky] Citovat
Jacobsoon Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 par rad a foto uz mam od clena tady z clubu myslim ze 306 gti6. Adapter davat nebudu jen musim dat jakousi podlozku pod desticku. Kotouce mam z gti.. No uvidim jak to vsechno dopadne, kazdopadne ty hadicky chci koupit novy vim ze delaji naky teflonovy, pancerovy ale nevim abych nekoupil zbytecne drahy a nevyuzil te kvality, neplanuju s tim jezdit zavody.. Citovat
John Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Ahoj hadičky určitě doporučuju pancéřové hadičky GOODRIDGE.Mám je už na druhým autě a supr. Citovat
Jacobsoon Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 dik za radu. Kde jsi je kupoval? Pouzivam ted net jen v mobilu a neni to ono takze to nemuzu najit.. Pokud mas prosim te nakej odkaz byl bych rad.. Jsou nak universal nebo mam koupit na 306? Nebo na 406 coupe kdyz sou z tama i ty brzdy? Citovat
rootsky Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 JJ výše uvedené hadičky jsou super, nejsou nutné, ale k takovéto přestavbě patří. Z hlediska funkčnosti je jejich přínos při běžném (i \"ostřejším\") provozu dost diskutabilní, ale jsou opravdu krásné a já je samo mám. Kupoval jsem na e bay. Měli by být uni na 306, pokusím se na to kouknout. Jak jsem ti psal do brzdičů je závit M10x1, jde si ty hadičky nachat i udělat (je spousta firem, které dělají a prodávají hadice na hydr. stoje). Slušná nabídka byla i ZDE. Cenově to vychází hodně podobně u e bay je nutné zohlednit náklady na dopravu (u mě to bylo z UK cca 700Kč). Metoda s podložkou je v pohodě, jaký se k tomu používá kotouč? Citovat
John Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Ty hadičky mi tu kupoval jeden člen z e bay a bral jsem jak na předek tak i na zadek. A jinak jsou co vím vždycky uni na určitou modelovou řadu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.