hydrostar Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Při startování sto šestky s benziňákem 1.1 se při otočení klíče do druhé polohy za normálních podmínek ozve krátké zabzučení nějakého elektromotorku v motorovém prostoru z pohledu řidiče na pravé straně. Co přesně tento zvuk vydává? Této problematice vůbec nerozumím a ptám se z jediného důvodu. Zabzučení se při otočení klíčku neozývá a motor při startu točí, háže jiskru, ale nestartuje. Předpokládám, že dotazovaná součást je příčinou nemožnosti nastartování. Imobilizér v autě nemám, takže nelze použít rady s odpojením baterky, z jiných vláken zde na fóru. Děkuju předem za radu. Citovat
FiFa_cze Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Fakt šel ten zvuk od motoru? Po zapnutí klíčku do 2. polohy se vždy ozve čerpadlo a to je vzadu Řekl bych, že je nefunkční... Citovat
hydrostar Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 Je možné, že by to mohlo zkreslovat. Ale čerpadlo je přece téměř pod zadní sedačkou. To by snad bylo slyšitelné jinak. Navíc před zabzučením a po něm se ozve ještě cvaknutí, toto cvaknutí jde slyšet i teď. Při otevřeném motorovém prostoru to cvaknutí vychází ze stejného místa, ze kterého předpokládám to bzučení. Ale ruku do ohně za to nestrčím. Něco jiného by to být dál nemohlo? Že by to mělo být čerpadlo, tak z toho sem měl strach. Citovat
booriiss Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Čerpadlo;) a to fo slyses je relatko, který je pod rj, a jak říkáš zkresluje ten zvuk čerpadla, nic jinýho to nemůže být, leda ještě krokovy motorek, jestli na 1.1 je Citovat
MyP106 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 1,1 muze být i více bodový vstřik a ten by měl mít ventil mě třeba nastavuje nbeo bzdučí něco i při chcípnutí motoru ještě třeba 5 minut a taky nevím co to je. jinak taky bych řek že je to zkreslené čerpadlo nebo relé. Citovat
loki Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Pokud jak se píše ,že to nemá imobilizér,tak to určité nebude mít vícebod.vstřikování.typoval bych ,že jeto starej model,takže nebude mít ani ten ,,bazmek,,který vypíná přívod paliva do motoru při nárazu. Tak zkus odpojit přívodní trubičku co vede pod kastlí do mot.prostoru,když otočís kličkem a bude fungovat čerpadlo,tak by ti mél z trubičky téci benz.pokud ne tak je v háji čerpadlo nebo ucpanej benz.filtr,ješté behem dne napíšu ted musim do práce Citovat
hydrostar Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 Ano, jde o starší model, rok výroby 1995. Díky za odpovědi. Snad to brzo vyřeším a dám vědět výsledek, co to nejelo. Citovat
loki Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 tak dál,pokud jde benzín z nádrže a stejně nenastartuješ,tak to bude to dvojité relé vstřikování coje pod řídíci jednotkou,rele je dvojité a je asi zpálené,proto to cvaka Citovat
loki Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 kdyby něco,tak mám ještě jednou toto relé na prodej Citovat
odee Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 1,1 muze být i více bodový vstřik a ten by měl mít ventil mě třeba nastavuje nbeo bzdučí něco i při chcípnutí motoru ještě třeba 5 minut a taky nevím co to je. jinak taky bych řek že je to zkreslené čerpadlo nebo relé. Hele, mě taky po vypnutí motoru něco bzučí...myslel jsem, že to je něco okolo čerpadla, protože to jde jakoby zezadu a vždycky to bzučí chvilku potom, co vystoupím a pak to ztichne. Citovat
booriiss Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Mě u s16 prochcaval jeden vstrik, a po vypnutí kličku to furt spinalo a dotlakovavalo, řešil jsem to odpojovanim baterky,aby neprotykal do válce benzín, což jak všichni víme není úplně dobry:D Citovat
hydrostar Odesláno 20. květen 2012 Autor Odesláno 20. květen 2012 Problém vyřešený. Relé a čerpadlo v háji. Děkuju všem za informace. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.