michal_brno Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 mam 407 v automatu, po pár km mě hlásí že tlak v pneu není monitorován u 3kol, občas se auto ASI díky tomu hodí do nouzového režimu s chybou ESP/ASR nebo chyba převodovky. Po resetování baterkou auto jede OK. Někdo z Brna kdo by se na to podíval? Děkuji Citovat
HonzaZ Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Nefungují ti senzory na třech kolech resp. nejsou přítomné. Od toho ale nevznikne chybová hláška natož spadnutí do nouzáku. Chce to diagnostiku. Zkus zkouknout a popřípadě prostříknout brzdové spínače. Jsou nad brzdovým pedálem. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 pokud by se jednalo o precteni zavad tak by se to dalo Citovat
michal_brno Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 Jo chce to diagnostiku, byl jsem v Brne autopalace ve Slatine kde udelali diagnostiku, ale zapoměli si přepnout auto z LPG na benzin a díky tomu v te diagnostice je plno veci co by tam nebyli jelikoz LPG třeba odpojuje sondu a dalsi... A chteli za to 960kč a pokud by to prej napichnuli znovu s benzinem budou chtit talšich 960Kč. Proto hledam jinou cestu - levnejsi... Citovat
Vítek1 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 kdyz poskytnes zasuvku a neco na cestu tak ty zavady muzeme vycist kdyztak SZ Citovat
koblih69 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Jo chce to diagnostiku, byl jsem v Brne autopalace ve Slatine kde udelali diagnostiku, ale zapoměli si přepnout auto z LPG na benzin a díky tomu v te diagnostice je plno veci co by tam nebyli jelikoz LPG třeba odpojuje sondu a dalsi... A chteli za to 960kč a pokud by to prej napichnuli znovu s benzinem budou chtit talšich 960Kč. Proto hledam jinou cestu - levnejsi... Zajímavý přístup... nicméně máš závady, které vyčetli? Ty tam samozřejmě jsou bez ohledu na \"přepnutí\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.