shamann22 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 zdarek priatelia, takze dnes sa zase vyskytla nejaka chybicka. Pocas dna sa mi stalo dvakrat, ze ked som zaparkoval, po vytiahnuti kluca radio hralo dalej a svietil aj displej palubaku a neslo nijako vypnut, ostatne vsetko vyplo .az ked zom znova nastartoval a auto trochu pobezalo tak potom po vytiahnuti kluca vyplo aj radio. nestretol sa niekto s niecim takym? Citovat
shamann22 Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 no takze dnes sa mi to stalo zase, ked som vytiahol kluc tak si veselo hralo dalej, vytiahol som radio odpojil celu kabelaz zo zadu, ale palubny si svietil dalej, aj s nazvom stanice Citovat
matejgigi Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Jeden známy mal niečo podobné na Saab 9-5. Zastavil na parkovisku, vypol motor, vytiahol kľúčik a rádio hralo ďalej. Chyba bola v zámku, na konci zámku mal byť nejaký jazýček, ktorý opotrebovaním nepružil... Ale neviem, či je toto to isté. Vymenil jazýček a rádio sa vypína... Citovat
Dave_k Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Nemáš v kufru changer nebo konektor pro něj? Citovat
shamann22 Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 changer nemam a konektor neviem ci tam je..... Citovat
Szigeti Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Stáva sa mi to takisto, hlavne v lete. Minulé leto asi 4 krát. Teraz zatiaľ nie. Tiež by ma zaujímalo riešenie:myslim Citovat
TiborTrojan Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Tak to sme traja ....ale tiež netuším ako to vyriešiť... Citovat
shamann22 Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 no tak sme traja , je pravda ze doeraz to nerobilo az ked je teplo..... celkom zaujimave Citovat
Dave_k Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Koukni do kufru nalevo pod tapec jestli tam není konektor na changer. Může se stát, že Ti tam zatéká a v tom konektoru to skratuje. Taky je občas problém v kabeláži pod tím plastem na podlaze u levý nohy. Tam elektrika taky dost trpí. Mně to takhle rozhodilo celou elektriku. Motor běžel, ale palubka mrtvá, km ukazovaly nesmysly, displej svítil, ale rádio nehrálo. Po vytažení klíče zhasl jen motor, ale vše svítilo vesele dál. Ani odpojení baterie nepomohlo. Nokonec jsem zjistil, že zatéká zadním světlem do kufru a nateklo i do konektoru changeru a celý se to zbláznilo. Po vysušení je klid. Citovat
h4wk3y Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Taky se mi to uz jednou stalo.... Dle meho bude chyba ve spinacce... Stacilo vrazit klicek, otocit do polohy \"vsechny kontrolky sviti\" a zase klicek vytahnout... Od te doby uz se to nikdy neopakovalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.