Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdarek priatelia, takze dnes sa zase vyskytla nejaka chybicka. Pocas dna sa mi stalo dvakrat, ze ked som zaparkoval, po vytiahnuti kluca radio hralo dalej a svietil aj displej palubaku a neslo nijako vypnut, ostatne vsetko vyplo .az ked zom znova nastartoval a auto trochu pobezalo tak potom po vytiahnuti kluca vyplo aj radio. nestretol sa niekto s niecim takym?

Odesláno

no takze dnes sa mi to stalo zase, ked som vytiahol kluc tak si veselo hralo dalej, vytiahol som radio odpojil celu kabelaz zo zadu, ale palubny si svietil dalej, aj s nazvom stanice :myslim

Odesláno

Jeden známy mal niečo podobné na Saab 9-5. Zastavil na parkovisku, vypol motor, vytiahol kľúčik a rádio hralo ďalej. Chyba bola v zámku, na konci zámku mal byť nejaký jazýček, ktorý opotrebovaním nepružil... Ale neviem, či je toto to isté. Vymenil jazýček a rádio sa vypína... ;)

Odesláno

Koukni do kufru nalevo pod tapec jestli tam není konektor na changer. Může se stát, že Ti tam zatéká a v tom konektoru to skratuje. Taky je občas problém v kabeláži pod tím plastem na podlaze u levý nohy. Tam elektrika taky dost trpí.

Mně to takhle rozhodilo celou elektriku. Motor běžel, ale palubka mrtvá, km ukazovaly nesmysly, displej svítil, ale rádio nehrálo. Po vytažení klíče zhasl jen motor, ale vše svítilo vesele dál. Ani odpojení baterie nepomohlo.

Nokonec jsem zjistil, že zatéká zadním světlem do kufru a nateklo i do konektoru changeru a celý se to zbláznilo. Po vysušení je klid.

Odesláno

Taky se mi to uz jednou stalo....

Dle meho bude chyba ve spinacce... Stacilo vrazit klicek, otocit do polohy \"vsechny kontrolky sviti\" a zase klicek vytahnout...

Od te doby uz se to nikdy neopakovalo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...