JIRA76 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Ahojky tak jsem opět tady. Už potřetí se mi stalo že se mi seklo zadní kolo díky ruční brzdě. Tedy co jsem zjistil tak je to tím že po uvolnění se nějak nevrací zpět. Nestalo se Vám to někdy? Nevíte kde hledat? Bovdeny vypadají že jdou zlehka. Jen v brzdiči mám stach že je problém... Citovat
Haryk Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 zadní kolo ně pískalo i při výměně destiček,vypadalo to na ložisko, při výměně kol jsem zjistil,že přibržďuje ručka, tak jsem nastříkal WDčko snad 5x na ten třmen, jak do něj jde lanko a pořádně rozhýbal,šel pěkně ztuha a světe div funguje jak má A JE PO PÍSKÁNÍ Citovat
Milan+ Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Rozdělat třmen a vyčistit. Tedy pokud chodí lana. Citovat
Mildík Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Já už takhle jezdim půl roku, když brzdim, tak pravý zadní kolo rachtá, před zimou mi to rozhejbávali, bohužel jsem v zimě 1x zatáhl ručku, teď dám i lanovody, a, asi i ty brzdiče. Citovat
JIRA76 Odesláno 3. květen 2012 Autor Odesláno 3. květen 2012 Já už prostříkával dvakrát a je to tu zas... A pokaždé se to stane manželce. Jak se to rozebírá? Tedy ten třmen aby se to dalo vyčistit? Citovat
Mildík Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Už se to tu řešilo, určitě se to dá v naší sekci vyhledat, jsou tam i detaily, ale, nic pro mě, nejsem kutil Tim, radši do servísku :D:roker Citovat
sidonius1 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 už jsem to sem někam psal. Rozhýbat a promazat moc nepomůže.Dělal jsem to několikrát....Nový třemen (to je ranec) nebo, to jsem udělal já, objednal z www.naautomobily.cz opravnou sadu. (chce to mailem nebo telefonicky, v e-shopu ji nemají). Maji na výběr dvě, jednu bez válečku jednu včetně válečku. Od výměny gumiček a válečku v třmenu, mám skoro dva roky klid. Ted budu od nich řešit brzdy na předek kotouče + destičky od NK. Citovat
sidonius1 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Tak dnes dopoledne namontovány na předek nové kotouče + destičky NK. Kotouče jsou uvnitř lakované. Mám 250 000km a kotouče snad byly ještě origoš.+ jsem vyměnil řemen příslušenství Dayco. Vše celkem zakoupeno za 3.420,-Kč. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Milan+: Kuk sem: http://www.apm.cz/sortiment.php#nk Citovat
Návštěvník Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Zdravým. Musím se podělit o dnešní zážitek při opravě ruční brzdy. Jak to tak bývá, ruční brzda se dala zatáhnout pomalu ke kolenům a modřina na levé noze nebrali konce. Když přišla domů i manželka s tím, že ji asi mlátím přes nohy a má modřiny jak blázen, tak jsem to začal řešit. Vlezl jsem na všechny možné fóra a diskuze. Všude se povídalo o tom, že je špatné lanko na nejdelším a to pravém zadním kole. Vlezu pod auto a hýbu s lankem sem a tam. Gumičky na těsnění jsou nádherné a vypadá to, že předchozí majitel je i měnil. Takže nejspíše ten blbec podle mě koupil delší bovden a proto je tak velká vůle na ruční brzdě. Ležím pod tím autem a přemýšlím jak to vypodložit. Ležím a koukám se na levé kolo. Čelisti svírali docela malý úhel, ale lanko a bovden v pořádku. Přehodím hever z pravého kola na levé. Zatáhnu ručku ke kolenům, přijdu k levému kolu a kopnu do něj a ejhle. Ono se točí. Takže celá práce s pravou zadní je špatná a jde se na levou. Po 20 minutách stříkání WD a hýbání sem a tam, zjistím, že ručka zabírá už na třetím zubu. Neskutečné. Kdybych nečetl diskuze, jak idiot a kouknul se na obě brzdy, tak jsem to měl udělané už dávno. Sakra práce. Citovat
Doctor Who Odesláno 7. květen 2016 Odesláno 7. květen 2016 Tak jsem se do toho pustil taky. Rozebrat, vycistit a namazat. Lanovody chodej lehce, ale proste prave kolo nebrzdi naplno. Leve na tretim zoubku zablokovane, a pravym otocim. Jeste asi premerim lanovody, jestli tam neni nejakej jinej. Jinak uz teda netusim na co se zamerit. Nekdo nejaky napad? Jinak jsem postupoval dle navodu v SB. Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Citovat
Cyrďák Odesláno 7. květen 2016 Odesláno 7. květen 2016 Když už se ta ručka tady rozebírá zeptám se.Páka mě jde až nahoru že se mlátím stehnem ale kola jsou zabržděná jak pravé tak levé kolo dával jsem vše nové včetně třmenu na pravej jsem se pravda vykašlal otázka zní je ručka štelovací? Citovat
Doctor Who Odesláno 7. květen 2016 Odesláno 7. květen 2016 Jo jo, steluje. Ale ten system je nejakej takovej divnej. Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk Citovat
Milan+ Odesláno 7. květen 2016 Odesláno 7. květen 2016 Systém je cajk u starších modelů, průser je rozdilná délka lan. Citovat
Cyrďák Odesláno 7. květen 2016 Odesláno 7. květen 2016 Tak jsem na to juknul a koukám že jde štelovat jen krátký lanko nikoliv dlouhé chápu to správně? Citovat
Lubo§ Odesláno 7. květen 2016 Odesláno 7. květen 2016 A vracia sa ti paka na strmeni az po krajnu polohu neostava ti tak v 3/4 zaberu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.