trsoliny Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Koupil jsem krokový motorek ale závada byla v map senzoru,a tak jsem si nechal krokáč vyměnit za lambdu,protože si myslím že by se mohla dobudoucna třeba hodit.Otevřel jsem ji a zjistli že nemá zásuvku ale sadu na spojení drátů.Myslíte že mám zaject k autoelektrikáři anebo to zvládnu sám.Určitě s tím máte zkušenosti.Jde mi o to abych nespletl nějak ty dráty.Díky za rady [upravil dne 2/5/12 18:56 od trsoliny] Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Zvládneš to sám, barvy budou asi stejné jako na původní lambdě. 2 bílé je vyhřívání. Černý je zem a šedý signál. Pozor neletovat, použít přiložené spojky. Citovat
trsoliny Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Přesně tyhle barvy jsou na té nové.Je ta uni lambda stejně kvalitní jako originál?Tzn když mám najeto 215tis mám ji vyměnit nebo čekat až odejde ta stará.Myslím že životnost je dlouhá a když dám tu novou tak se asi odchodu lambdy dokonce životnosti auta bát nemusím.Tak bych ji asi vyměnil kdzž už ji mám [upravil dne 2/5/12 19:05 od trsoliny] Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Záleží na značce, ty noname jsou tak na 40-50 tis pak umřou. Kvalitní UNI Bosch nebo NTK vydrží 150 tis. BTW pokud není při měření špatná nebo to nemá auto nějaké problémy není důvod na ní sahat [upravil dne 2/5/12 20:09 od koblih69] Citovat
trsoliny Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Tohle je od firmy QAP.Tak nevím asi ji nechám jako rezervní.O víkend budu měnit kat,tak jsem myslel že ji vyměním ať je to komplet v cajku. Citovat
trsoliny Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Já měl v pr..ly map a dia vypsala i lambdu,ale to byl asi důsledek toho map senzoru.Po výměně žadna chyba a auto jede,tak nevím Citovat
krtek 2 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 len poopravim signal je cierny vodic a kostra sedy Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Pokud jsou to hlášky typu \"překročena regulace lambda - horní/dolní mez ) tak je to klasický problém, který se týká regulace a ne lambdy. Prostě i když lambda reguluje na max( min ) tak to nestačí. QaP neznám, ale určitě bych jí nemontoval...možná tak před prodejem auta do Áček. PS: jojo Krtek má pravdu - šedý zem, a čený signál [upravil dne 2/5/12 20:25 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.