Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem krokový motorek ale závada byla v map senzoru,a tak jsem si nechal krokáč vyměnit za lambdu,protože si myslím že by se mohla dobudoucna třeba hodit.Otevřel jsem ji a zjistli že nemá zásuvku ale sadu na spojení drátů.Myslíte že mám zaject k autoelektrikáři anebo to zvládnu sám.Určitě s tím máte zkušenosti.Jde mi o to abych nespletl nějak ty dráty.Díky za rady

[upravil dne 2/5/12 18:56 od trsoliny]

Odesláno

Zvládneš to sám, barvy budou asi stejné jako na původní lambdě. 2 bílé je vyhřívání. Černý je zem a šedý signál.

Pozor neletovat, použít přiložené spojky.

Odesláno

Přesně tyhle barvy jsou na té nové.Je ta uni lambda stejně kvalitní jako originál?Tzn když mám najeto 215tis mám ji vyměnit nebo čekat až odejde ta stará.Myslím že životnost je dlouhá a když dám tu novou tak se asi odchodu lambdy dokonce životnosti auta bát nemusím.Tak bych ji asi vyměnil kdzž už ji mám

[upravil dne 2/5/12 19:05 od trsoliny]

Odesláno

Záleží na značce, ty noname jsou tak na 40-50 tis pak umřou. Kvalitní UNI Bosch nebo NTK vydrží 150 tis.

BTW pokud není při měření špatná nebo to nemá auto nějaké problémy není důvod na ní sahat

[upravil dne 2/5/12 20:09 od koblih69]

Odesláno

Pokud jsou to hlášky typu \"překročena regulace lambda - horní/dolní mez ) tak je to klasický problém, který se týká regulace a ne lambdy. Prostě i když lambda reguluje na max( min ) tak to nestačí.

QaP neznám, ale určitě bych jí nemontoval...možná tak před prodejem auta do Áček.

PS: jojo Krtek má pravdu - šedý zem, a čený signál :super

[upravil dne 2/5/12 20:25 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...