Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím chlapi, vec sa ma tak že som zistil že moja 406 bola prevratena na streche, teda bola burana aj zpredu to som ale vedel ale že bola aj na streche to nie no a nie je to bohvieako spravené dvere mi moc nesedia atd... tak by som chcel zohnať druhú karosériu s rovnakou farbou a poprehadzovať to. Ja mám 2,1 TD a neviem či by mi napríklad motor pasoval aj do benzínackych karosérii, teda moja otátka je či sú tie karosérie univerzálne alebo pre každý motor je iná. A ešte keby zoženie nejakú z anglicka či bola aj taká vhodná teda či by sa nic nemuselo prerábať ????

za rady ďakujem :)

Odesláno

z anglicana je vhodna leda do srotu, o tom ani nema cenu premyslet.

male upravy byly asi trikrat behem stareho modelu v detailech karoserie a pak vetsi zmeny se udaly hlavne na prelomu stareho a noveho modelu, tj. cca 4.-5. mesic/1999, vzajemne ze stareho na novy a opacne nejsou zamenitelne, jsou tam ruzne detaily, ktere by se musely predelavat, takze musis shanet stary model, benzin/nafta se nelisi

s legalizaci to mas nejak osetreno? nebo jen natvrdo prevaris VIN a budes doufat, ze te nechyti ?

Odesláno

super dakujem za odpoved .... no hej asi len natvrdo prevarim VIN, alebo sa to dá snad nejak inac? Ako ja mám ešte jednoho takého peugeota ale žial je červený a predok bol búrany tak tam dal predchadzajuci majitel už predok z noveho modelu .... ak ale nezozeniem modru karoseriu tak si tu cervenu prestriekam .... len to mi zaberie ovela viac času ako keby zoženie tu farbu čo mam :D

Odesláno

dal som sice prispevok aj do inzercie ale tak napíšem aj sem pokial sa téma nezmaže, ak by náhodou niekto mal takú karosériu napredaj za rozumnú cenu tak kúpim :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...