figusko Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 zdravim mam taky problem niekedy raz za cas mi blika kontrolka STOP - nepravidelne ale ziadna ina k nej vsetky kvapaliny su ok a aj vsetko ostatne a dnes sa mi stalo zohrial sa motor tak na 95 stupnov a vetraky sa pustili na plno a svietila STOP kontrolka a potom som siel dalej motor schladol na beznu teplotu a STOP svietilo tak 10 minut dalej je to p306 rv 98 2,0 120kw Citovat
figusko Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 ANO KLIMU TO MA JE MINIMALNE ROK NEFUNKCNA ALE NIKDY TO NEROBILO PRED TYM TAKZE MOHLO BY TO BYT STYM SPOJENE? Citovat
Ferry Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 ano je to s tim spojene, u verze s klimatizaci ridi ventilatory samostatna ridici jednotka podle hnedeho teplotniho cidla s origo cislem 1338 55, je na komore termostatu. Bud je spatne tohle cidlo nebo muze byt jeste vadna ta ridici jednotka (je umistena v levem prednim podbehu pod plastovym nadkolim) dale pak doporucuju zkontrolovat relatka na stene sahary mezi vrtulemi, jejich kontakty a hlavne kabely ze zadni strany patic Citovat
MirekCC Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 A máš dostatek chladící kapaliny?? Nám to dělalo u 206, netěsnil chladič. Většinou to dělalo při jízdě do kopce.. samozřejmě tohle nemusí být tvůj případ [Edited on 2/5/12 08:42 by MirekCC] Citovat
figusko Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 myslis ze ked dam spravit klimu ze to moze pomoct? lebo ona je iba pradzna aspon si to myslim predosly majitel mi tvrdil ze niekde fuci lebo pokial odpojim napr to hnede cidlo tak sa vetraky spustia ale STOP nesvieti Citovat
figusko Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 kvapaliny tam je dost chladic je novy a kapalinu som menil v zime a nestraca sa Citovat
miroja Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Robil som maly elaborat o principe chladenia na 306-kach. Pozri, mozno ti to pomoze. PS:Ak mas hnedy snimac teploty chladiacej kvapaliny, skus skontrolovat ci nema zoxidovane piny a to iste na BITRONE. [Edited on 2/5/12 10:19 by miroja] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.