Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

klima, peugeot 206, 2.0hdi, rv 2000

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsetkych peugeotakov :) mam taky maly problem s tym mojim. nefunguje mi klima. ked zapnem tlacitko v kabine, tak svieti, ked som dal kompresor naplnenej klimi na baterku napriamo, tak zopol, ale uz samotne tlacitko nezopina, cize bude chyba medzi kompresorom a tlacitkom, takze ta vec co dava impulz na spustenie kompresora. neviete nahodou ako sa to presne vola, kde by som to zohnal, pripadne cenu :) dakujem za vsetky info, snad som to nenapisal ako tatar :)

Odesláno

je mozne, ze myslim to :) ja sa do toho popravde nevyznam. tak sa to vola presne? lebo ak by som mal niekomu vysvetlovat, ze co presne potrebujem, tak to by bola vecnost. je to draha zalezitost ozzy?

Odesláno

to koblih: naplnena bola min rok, zaciatkom leta, spravnym objemom, nebol to servis, ale chlapik co plni klimy. a prisli sme na to, ze preco to nejde, ale ani on nevedel, ze ako sa to presne vola. ale ukazal mi to, ze co je zle :)

Odesláno

Ten pressostat jsem viděl vadný 2x - v obou případech fungoval, ale prolínala přes něj náplň. Hlídá nejen nižší, ale i vyšší tlak. Vyměnit se dá i bez vypuštění náplně - je pod ním ventilek.

Napiš VIN auta, podívám se na typ toho spínače.

[upravil dne 30/4/12 19:57 od koblih69]

Odesláno

ten spínač bude pasovat z více modelů a snad i značek aut, ale při jeho výměně bys vypustil chladivo z klimy, takže je rozumnější ho nechat vyměnit v klimaservisu--oni chladivo vytáhnou,vymění spínač a chladivo vrátí, takže ho neplatíš...

jestli se klima plnila loni před létem, tak v ní nemusí být dnes nic...

Odesláno

Sakra ty se na starý kolena eště červenáš? :D

Ten spínač je nejspíš OEM kód: 6455T2 a ten je stejnej snad na všech Pežo a Citroen z let kolem 95-2003 co mě napadají.

Odesláno

super, dakujem velmi pekne. aj tebe ozzy za informacie. pomohli ste mi. uz to len vymontovat a zohnat druhe, lebo leto sa nezadrzatelne blizi. diky.

Odesláno

Dohodni se tady s někým v klubu, třeba se 406 ( tam je vcelku dobrý přístup ) kdy by ti čidlo zapůjčil a máš jasno za 10 minut. Kromě vhodného klíče není potřeba nic ( ani zvedák ) takže se to dá vyzkoušet klidně na parkovišti před obchoďákem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...