Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ted ctu knizku jak na to a docetl jsem se, ze spojka jelikoz ma spolecny okruh, je mozny, ze pres ni dojde ke zavzdusneni systemu a ke zavzdusneni dojde i diky tomu, ze hladina kapaliny je pod minimum, coz jsem nekolikrat mel. Takze dnes asi vyndam ten valec spojkovej, zalepim ho epoxidem, protoze to vypada,ze je u odvzdusnovaku prasklej a opatlanej jen izolepou. a ted cekam na dia. kamarad nekde sehnal.

Odesláno

osobne jsem odvzdusnovani pres dia delal pouze u systemu SBC. Je to elektronicky hlidani tlaku v brzdovy soustave, takovej zmetek od mercedesu, tam to bez dia neodvzdusnis ale u klasickyho abs dia neni potreba. Pokud mas opravdu spolecnou nadobku pro okruh brzd i spojky, coz je dost nestastny reseni, a ani nemas v nadobce delici prepazku, celej problem bych videl v tom ovladani spojky. Vymen odvzdusnovak a mel bys mit klid :papa

Odesláno
osobne jsem odvzdusnovani pres dia delal pouze u systemu SBC. Je to elektronicky hlidani tlaku v brzdovy soustave, takovej zmetek od mercedesu, tam to bez dia neodvzdusnis ale u klasickyho abs dia neni potreba. Pokud mas opravdu spolecnou nadobku pro okruh brzd i spojky, coz je dost nestastny reseni, a ani nemas v nadobce delici prepazku, celej problem bych videl v tom ovladani spojky. Vymen odvzdusnovak a mel bys mit klid :papa

jenom podotknu, že společnou nádobku má spousta značek aut, zavzdušnění brzd přes spojku nepřipadá v úvahu--nádobka má vývod na spojk. válec v rozdílné výšce...,toto zabezpečí, že i kdyby z okruhu spojky kapalina zcela vytekla, brzdového okruhu a činnosti brzd se to nedotkne :bojim

Odesláno

jenom podotknu, že společnou nádobku má spousta značek aut, zavzdušnění brzd přes spojku nepřipadá v úvahu--nádobka má vývod na spojk. válec v rozdílné výšce...,toto zabezpečí, že i kdyby z okruhu spojky kapalina zcela vytekla, brzdového okruhu a činnosti brzd se to nedotkne :bojim

Jasně, máš pravdu.. Ja to jen z toho co je tu tak psano pochopil, že to nema nijak oddeleny a peugeoty jsem nikdy nedelal, ikdyz mi to bylo divny:).. Ale formuloval jsem to dost blbě:nevim

oni: staci se na tu nadobku podivat a vis na cem jsi, fakt je ze to musi mit nezavisly okruh kvuli bezpecnosti

[Edited on 14/5/12 15:54 by Jindra xrdt]

• O 5 týdnů později...
Odesláno

tak jsem dneska zkusil diagnostiku na system abs a bez zavad, dal jsem test jednotlivych cerpadel a zatim se zavada neprojevila. je mozny, ze zavade se nacte pouze,kdyz se projevi?

Odesláno

pokud je to jen obcas, mela by se ulozit jako \"prechodna\"

ve chvili, kdy je stale aktualni, ukazuje se jako \"trvala\"

[upravil dne 13/6/12 20:07 od Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...