oni Odesláno 12. květen 2012 Autor Odesláno 12. květen 2012 No ted ctu knizku jak na to a docetl jsem se, ze spojka jelikoz ma spolecny okruh, je mozny, ze pres ni dojde ke zavzdusneni systemu a ke zavzdusneni dojde i diky tomu, ze hladina kapaliny je pod minimum, coz jsem nekolikrat mel. Takze dnes asi vyndam ten valec spojkovej, zalepim ho epoxidem, protoze to vypada,ze je u odvzdusnovaku prasklej a opatlanej jen izolepou. a ted cekam na dia. kamarad nekde sehnal. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 osobne jsem odvzdusnovani pres dia delal pouze u systemu SBC. Je to elektronicky hlidani tlaku v brzdovy soustave, takovej zmetek od mercedesu, tam to bez dia neodvzdusnis ale u klasickyho abs dia neni potreba. Pokud mas opravdu spolecnou nadobku pro okruh brzd i spojky, coz je dost nestastny reseni, a ani nemas v nadobce delici prepazku, celej problem bych videl v tom ovladani spojky. Vymen odvzdusnovak a mel bys mit klid Citovat
oni Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 diky za info, takze presten valec se tam muze dostat vzduch? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 osobne jsem odvzdusnovani pres dia delal pouze u systemu SBC. Je to elektronicky hlidani tlaku v brzdovy soustave, takovej zmetek od mercedesu, tam to bez dia neodvzdusnis ale u klasickyho abs dia neni potreba. Pokud mas opravdu spolecnou nadobku pro okruh brzd i spojky, coz je dost nestastny reseni, a ani nemas v nadobce delici prepazku, celej problem bych videl v tom ovladani spojky. Vymen odvzdusnovak a mel bys mit klid jenom podotknu, že společnou nádobku má spousta značek aut, zavzdušnění brzd přes spojku nepřipadá v úvahu--nádobka má vývod na spojk. válec v rozdílné výšce...,toto zabezpečí, že i kdyby z okruhu spojky kapalina zcela vytekla, brzdového okruhu a činnosti brzd se to nedotkne Citovat
oni Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 hm, tak to si me moc nepotesil teda.. vis to stoprocentne? Citovat
oni Odesláno 13. květen 2012 Autor Odesláno 13. květen 2012 dobra, dekuji, aspon teda vim, ze mam hledat jinde, ted uz opravdu jen v dia, takze nekoho sehnat. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 osobne jsem odvzdusnovani pres dia delal pouze u systemu SBC. Je to elektronicky hlidani tlaku v brzdovy soustave, takovej zmetek od mercedesu, tam to bez dia neodvzdusnis ale u klasickyho abs dia neni potreba. Pokud mas opravdu spolecnou nadobku pro okruh brzd i spojky, coz je dost nestastny reseni, a ani nemas v nadobce delici prepazku, celej problem bych videl v tom ovladani spojky. Vymen odvzdusnovak a mel bys mit klid jenom podotknu, že společnou nádobku má spousta značek aut, zavzdušnění brzd přes spojku nepřipadá v úvahu--nádobka má vývod na spojk. válec v rozdílné výšce...,toto zabezpečí, že i kdyby z okruhu spojky kapalina zcela vytekla, brzdového okruhu a činnosti brzd se to nedotkne Jasně, máš pravdu.. Ja to jen z toho co je tu tak psano pochopil, že to nema nijak oddeleny a peugeoty jsem nikdy nedelal, ikdyz mi to bylo divny:).. Ale formuloval jsem to dost blbě oni: staci se na tu nadobku podivat a vis na cem jsi, fakt je ze to musi mit nezavisly okruh kvuli bezpecnosti [Edited on 14/5/12 15:54 by Jindra xrdt] Citovat
oni Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 tak jsem dneska zkusil diagnostiku na system abs a bez zavad, dal jsem test jednotlivych cerpadel a zatim se zavada neprojevila. je mozny, ze zavade se nacte pouze,kdyz se projevi? Citovat
Ferry Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 pokud je to jen obcas, mela by se ulozit jako \"prechodna\" ve chvili, kdy je stale aktualni, ukazuje se jako \"trvala\" [upravil dne 13/6/12 20:07 od Ferry] Citovat
oni Odesláno 13. červen 2012 Autor Odesláno 13. červen 2012 aha, ty si odpovidal, promin. hm, tak uvidime, zatim nic. zadna chyba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.