homat Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Kterýkoliv autorizovaný servis Peugeot je schopen zajistit odborný odběr vzorku nafty a následný laboratorní test ve spolupráci s Ústavem pro paliva a maziva. Cena závisí na typu testu. Citovat
Dave405 Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 fakt? tak popovídej, copak ti to udělalo s dieslačkem. Kamoš to nalil do audiny100, předtím se mu dusil motor na páty převodový stupeň při 70km/h a po přidání aditiv mu motor táhne na pětku už od 50km/h. O kolik se ti zmenšila spotřeba? Tak povídej..! :-) Citovat
-=Michal=- Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem Dave405 fakt? tak popovídej, copak ti to udělalo s dieslačkem. Kamoš to nalil do audiny100, předtím se mu dusil motor na páty převodový stupeň při 70km/h a po přidání aditiv mu motor táhne na pětku už od 50km/h. O kolik se ti zmenšila spotřeba? Tak povídej..! :-) Žádný turbo jako v těch reklamách na PS23 ti to nepřidá a ani jsem to nečekal, ale mě to kleslo asi o půl piva, ale hlavně se motor tišil a táhne krásně hned po startu i v zimě. Mám z toho subjektivní pocit, že se to auto míň trápí. Jako kdybys WD4cítkou rozhejbal rezavej šroub :D A? si každej dává nebo nedává do auta co chce, ale po zkušenostech pár lidí kolem mne se starejma i novejma autama mohu Bishopa jen doporučit. Koupil jsem tu sadu aditiv do nafty a do oleje a ještě plánuju po zkušenostech, že koupim i tu odlišnou recepturu do převodovky (akorát nevim kudy se to tam cpe) Jo a rejpaly ujiš?uji, že pokud se mi auto díky aditivu rozsipe, tak budu první, kdo vás o tom bude s gustem informovat :D [Editován dne 19/5/05 -=Michal=-] Citovat
Dave405 Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 ..díky za info! Ty bishopácké aditiva do převodovek jsme nalili do obou našich 405ek - otcove 1.9SRi i moji 1.9D. Tohle můžu jen doporučit! Řazení jde pak jako po másle a hlavně se převodovka utiší. V zimě jsem měl u všech našich aut po startu z řazením problémy (šlo těžko, dokud se olej nezahřál), v mé poslední 405 nešla řadit v zimě dvojka a po aditivaci převodového oleje úplná pohoda! Však to tam nalij a uvidíš sám. Nevím jak u 406, ale já to nalil do díry v převodovce, kde jde náhon na tacho. Citovat
Dydzej Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Dave405: kdyz uz ti nejde radit v zime dvojka, neni to spis o stavu prevodovky a toho oleje v ni? Aditivum upravi viskozitu a mozna i nejak vic promaze, ale podle mne to jen o chvili odsune projevy skutecneho problemu... Citovat
Dave405 Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 Převodový olej jsem měnil minulý rok v létě. To aditivum upraví viskozitu, ale zároveň nanese na styčné plochy ozubení určitý kluzný film,..nevím, jak to pořádně vysvětlit, ale prostě to pak nedře jak řadím, ale krásně ty zuby do sebe zapadnou jako po másle. Převodovku mám v poho... :-) Citovat
-=Michal=- Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Dave405 Převodový olej jsem měnil minulý rok v létě. To aditivum upraví viskozitu, ale zároveň nanese na styčné plochy ozubení určitý kluzný film,..nevím, jak to pořádně vysvětlit, ale prostě to pak nedře jak řadím, ale krásně ty zuby do sebe zapadnou jako po másle. Převodovku mám v poho... :-) Tak, tak. Nebudeme přeci lejt aditivum do starýho oleje. To fakt udělá jen socka. Základ je kapaliny do kterejch to budu lejt vyměnit a pak se to opakuje 1x ročně (u převodovky nevim, tam asi těžko) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.