cvalavik Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Zdravím lidičky. Přestal mi foukat ventilátor větrání.Zkrátka nefouká. Po delším pátrání jsem zjistil, že mi odešel regulátor ventilátoru (viz přiložené foto). Problém je, že nový je docela drahý (viděl jsem ho na netu cca od 1400,- czk) a na vrakáčích ho nemají. Nemá náhodou někdo zkušenosti s jeho opravou? Možná je háji akorát nějaká součástka v řádu deseti až stokorun. Nebo nevíte kde by se dal sehnat levně? Citovat
Vítek1 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 predpokladam ze je to RV 2002 a vejs kde je tenhle regulator coz bud tady pouzitej nebo to zkusit rozdelat a mrknout co tam je byl tu navod na opravu toho starsiho kde je soucasti ventilatoru, mozna to bude podobne Citovat
Dančák Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Dej si poptávku do inzerce klubu, určitě ho někdo kdo rozprodává 406 bude mít, třeba jak ti posílal odkaz Vítek Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 napis Devils-Nightovi ten bude mit, nejlepe prihod VIN kod auta, aby se dalo porovnat podle originalnich objednacich cisel, zda bude 100% shoda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.