Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mohl by mi někdo znalý poradit jestli mi půjde připojit tohle rádio bez problémů http://www.audiocom.cz/autoradia/autoradia-pioneer/autoradio-pioneer-deh-1420ub-1282cz , nebo jestli k tomu budou potřeba nějaké redukce (např. na anténu) a rámeček jestli stačí tenhle http://www.ahifi.cz/ramecek-autoradia-peugeot-206.html . Momentálně tam mám originál rádio, ale rozbil se mi na něm CD přehrávač a jelikož chci zároveň přehrávání z flashky nebudu to dávat opravovat, ale rovnou bych ho vyměnil za jiné. Předem děkuji za jakoukoliv radu.

auto: Peugeot 206 2.0 HDi XR Présence , rok 2003

[upravil dne 27/4/12 09:55 od Drakedog]

[upravil dne 27/4/12 09:57 od Drakedog]

Odesláno

samozřejmě,vytáhneš starý a napojíš nový,bez dalších úprav... akorát ti nepude páčka pod volantem a údaje se nebudou zobrazovat na středovém displeji... rámeček tak nemám...

samozřejmě,že s příslušnou redukcí,kterou dokoupíš, ti půjde i páčka pod volantem...

[upravil dne 27/4/12 12:51 od c.WO.k]

Odesláno

pokud se nepletu tak na pincka jen redukce na antenu, jde to tam i bez toho okrasneho ramecku ale neni to esteticke! jak bylo psano nepujde packa pod volantem a radio pravdepodobne zacne hrat uz po otevreni dveri a prestane az po zamceni auta - kvuli MUX to oboje resi modul asi za 2500,- nebo prepojit spinane napeti jinam

Odesláno

nepřijde mi,že bych měl jinou koncovku na anténu,ale nemám mux,tak nvm... ještě bych podotknul,že když sme neorigo dávali na 307,tak že by to hrálo po otevření dveří nemůžu říct,ale zase to tam bylo tak zku***** připojený,že sme museli za elektrikářem :D :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nazdar pezotaci :papa mam taky problem s radiom pioneer, po prvom zapojeni pred 2 rokmi mi islo vsetko ako to malo ist, ale teraz sa mi original kable potrhali co isli od auta do ISO konektorov. Radio som zapojil aj vsetko ide, len sa vypina pri otoceni kluca a vymazava sa pamat, :grr stara pesnicka ale aby nebolo malo tak sa mi vypne ak pridam hlas alebo pridam basy... predtym mi v pohode hralo aj na plne pecky, zaujimalo by ma kde moze byt problem, za rady a napady dakujem :)

Odesláno

1 problem je jasnej prohozene stale a spinane napeti. 2 problem rek bych ze nekde bude zkrat na kabelech nebo na repraku mozna ne uplne ale bude treba jen prodrenej kabel a radio se tomu brani. Proc byli kabely potrhane? kdo to opravoval?

Odesláno

tak potrhali sa same, boli dost na kratko, opravoval som to ja ale nemam ani prirucku k autu a neviem aky kabel je aky a ako to ma vlastne vizerat...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...