Jerry205 Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 navíc , škoda, že tu není v čem jezdíš :-))) Citovat
Bohouš Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 No já to svoje koupil za 40 a zhruba 2x tolik jsem do něj už vrazil, ale mám ho už 4 rokem a zatím si na něj nemůžu víceméně stěžovat. Jen když něco odejde, tak to stojí za to :D Citovat
Jerry205 Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 :-))) za co jsi do něj vrazil 2x tolik ??? Citovat
Bohouš Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Jerry205 - elektrony, GTI sedačky, poté další komplet GTI sedačky (polokůže) původní se roztrhaly, komplet nová spojka od Sachse, nový tlumiče od Sachse, brzdový kotouče + hadičky a trubičky, 2x nový parohy, rozvoďák + napínací kladka, řemeny, repase zadní nápravy, komplet nová přední náprava - (ramena, stabilizátory), silenblok v motoru, nový ostřikovač, rozbité GTI boční lišty, nový výfuk, KN kit sání, fólie, šíbr, laděná koncovka výfuku + průběžné opravy jako destičky, olej, rozbitá světla+ přídavné dálky od kamínků + samozřejmě práce servisu (nic jsem si nedělal sám) a další drobnosti. Pravděpodobně jsem na pár věcí zapomněl, ale myslím, že tohle stačí........ Citovat
Jerry205 Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 no jasně, ale hafo věcí je běžná udržba ..... jo hele jeden dotaz na tebe, četl jsem nějaký tvůj předchozí článek, co máš proti FABIA RS :-))) Citovat
Bohouš Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 No víceméně skoro všechno je běžná údržba u takhle starého auta - já taky neřikal, že jsem z toho udělal raketu. Jenom mě každá běžná údržba stojí okolo 15 litrů Proti Fabii RS ??? Nemám nic. Jen mě tehdy štvalo, že než jsem ho ve 190 předjel, tak mě to sežralo skoro i nádrž a on si to hnal za pár litů nafty :D Jinak mít pár set zbytečných tisíc, tak bych za přečipovanou žlutou Fábku RS nezlobil - to? asi tak vše. Citovat
vix Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Bohouši : účinnost TDi a GTi je ve 190 (bráno při konstantní rychlosti) zhruba stejná (max. 5% o které vychází účinnost u nafty lepší) Ono mu to v těch 190 žralo skoro stejně. Citovat
Bohouš Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Vix - Fakt ??? No tak to jsi mě potěšil. Já myslel, že já jedu za bůhví kolik a on za nějakejch těch 7,8...... Tak to se příště budu ještě usmívat Citovat
Jerry205 Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 no já sní jezdím tak do 7 litrů a manželka se vejde do 5 , ale nemám jí žlutou ale černou Citovat
Bohouš Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem Jerry205 no já sní jezdím tak do 7 litrů a manželka se vejde do 5 , ale nemám jí žlutou ale černou No když tak nad tím přemýšlím, tak na tý barvě bych ani tak nelpěl, ale ta žlutá se mě líbí asi nejvíc a červená nejmíň :D A jak je to teda se spotřebou při těch cca 190 ??? Já bych tu spotřebu u mého GTI odhadoval tak kolem 15 litrů...... Citovat
Jerry205 Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 no já pomalu nejezdím, takže i na trochu širší silnici kde je přehled jedu, a průměrná je u mě maximálně do 7 litrů, nikdy jsem snad nešel přes Citovat
Bohouš Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem Jerry205 no já pomalu nejezdím, takže i na trochu širší silnici kde je přehled jedu, a průměrná je u mě maximálně do 7 litrů, nikdy jsem snad nešel přes To je krásný, na 7 litrů se ani při normální jízdě nedostanu. Ale ten vír v nádrži mě stál za to jak ten chlapík koukal když jsem ho nakonec předjel. Zřejmě počítal s tím, že po nájezdu na dálnici (kde jsem ho potkal) dá plnej a zmizí tý starý 205 v dáli. No a potom mě ve 190 mě uhnul. Takhle rychle sice už moc s mým dědou nejezdím, ale tentokrát jsem si nemohl pomoct. Je ale klidně možný, že si řekl, že nebude blbnout a zvolnil, protože kdyby ještě chvíli zrychloval, tak mám smůlu :) Citovat
Jerry205 Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 já jsem stím jel nejvíc 220 ve třech lidech, ale teda dle tachometru podotýkám Citovat
Bohouš Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 No jak řikám - byl bych druhej a sežral bych volant :D:D Citovat
Jerry205 Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 :-))) ale zase je to uplně o něčem jiném, z GTI dostaneš i nějaký zvuk kdyžto z té RSky ani prd Citovat
Bohouš Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Jo tak tohle mě přesně řekl jeden kluk na sprintech (měl přečipovaný RS a ujel mě o čumák). No co, alespoň něco :) Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem Jerry205 wow, poslední navážka je docela dost super, nechápu o jakém střepu to mluvíííš ??? ***** navíc , škoda, že tu není v čem jezdíš :-))) Ad střep - rozlišuji auta podle stavu, nikoliv podle stáří. A co si budeme namlouvat, dobře 90% 205GTI, co se u nás vyskytuje, je šrot. Nicméně, řeč byla spíš o zbastlu - což je u mě splácanina něčeho, co se dohromady nikdy nemontovalo, a to především z důvodu nesouladu jednotlivých dílů. A je mi líto, ale pro 205 1,4 s namatlaným motorem z GTI, natož pak 16V, nikdy jiné označení mít nebudu. Běžná verze 205ky na to nemá vůbec nic - ani podvozek, ani brzdy, prostě nic. Jediné, co by se dalo použít, je úplně holá karoserie - i bez přední nápravnice. A beztak to nemá nejmenší smysl - aby taková přestavba měla smysl, muselo by se použít CELÉ GTI na díly, a to už přijde levněji a mnohem lépe to GTI koupit hotové jak je - kdo chce a je ochoten zaplatit kvalitu, jej sežene. Zaplatit kvalitu ovšem neznamená 15tis... Co se mě týče, samozřejmě vůbec žádné auto nemám a nikdy jsem neměl, jezdím pouze vlakem, a vše co jsem tu kdy naspal o autech jsem si vymyslel nebo někde přečetl. Nemám dokonce ani řidičák protože je mi teprve 15, a to ještě řidičík mít nemůžu. Ale až budu velkej kluk taky si koupím GTI Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem Jerry205 :-))))) ok ok To teda nic moc odpověď, čekal jsem drsnější GTI pro fandu = nákup za 1000-1500CHF + 10tis dovoz + 10 tis papíry, přepis atd + 50tis servis a kravinky (celý podvozek - ramena, tlumiče, brzdy, gumy, rozvody atd), a máš auto ve stavu v jakém jej tu (skoro) nikdo nemá. Jsou lidi, co do toho nacpou ještě víc (viz Jehlix a jeho 16V, to je snad stavem nejlepší 205, co jsem tu kdy viděl). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.