Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Stefano a mozem otazocku: domontovali Ti to v Peugeote alebo inde? A svieti Ti to iba pri otvorenych dverach alebo stale (napr. v superbe to svieti stale)? A posledna kolko Ta to prosim stalo?

Sorrac za tolko otazok, ale toto ma vazne zaujima ;) Idealne by bolo, keby sa odnekade potiahol iba kablik a ostatne by som si uz domontoval sam.. Velmi rad by som upgradol aj na motorizovany kufor.. ale v servise ma zrusili, ze to nejde..

Odesláno

Montovali to v Peugeote.

Svieti to spoločne s osvetlením interiéru a osvetl. ktoré je vo vonk. spätných zrkadlách

Celá sada stojí asi 60€ (ak si dobre pamätám) + montáž

Odesláno

Ahoj Stefano, diky za odpoved, hned som volal do Final CD tu v BA, a ti lameri ani netusia, co od nich chcem :-( Mohol by som Ta poprosit, hodit mi cislo na tych, ktorí Ti to osvetlenie spravili? Dik

Odesláno

Aby to našli treba im nahlásiť VIN auta, ktoré toto osvetlenie má už z výroby (výbava ALLURE). Napr. VF38DRHF8AL031331

( Tento VIN mám z P508, ktorý bol na začiatku predaja ako výstavný kus u predajcu.)

Odesláno

Ahoj Toudy, podarilo sa Ti niečo nové zistiť ohľadom osvetlenia nôh? Ja som sa dotazoval servisov u nás v Lamači, v Trnave aj Ružinove a stále čakám.. Stefano, dik za info, ale predsa nehodil by si nejaký kontakt na človeka, čo to už robil?

Odesláno

Neviem čo je na tom zložité. Ak nahlásite vyššie uvedené VIN, tak Vám to MUSIA nájsť a objednať. (3x svetlo+napájacia sada)

S tým kontaktom na konkrétného človeka Vám nepomôžem, ako som už písal robili mi to v Peugeote v Košiciach.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím všetkých, pridávam, aktuálnu informáciu ohľadom dodatočnej montáže osvetlenia nôh. V servise mi pozreli auto a hoci mám vyrezané okienka na svetlá, nemám potrebnú predprípravu. Bolo by potrebné naťahať nové káble, čo nie je zrovna lacná záležitosť, v každom prípade to ide urobiť. V jednom servise mi povedali cenu 77 € za 1 ks svetla aj s robotou, čiže spolu cca 231 € za všetko, v druhom servise (oba značkové peugeoty) mi povedali, že musia meniť celý zväzok cena cca 1000 €. Tak len dávam info ;-)

Odesláno

peterslang, aký máš dátum výroby? Je možné, že tam fakt nemáš tú predprípravu. Nechce sa mi veriť, že by sa nedalo urobiť napájanie samostatne mimo celého zväzku, ale nie som na to odborník, takže sa nehádam.

Presne pred rokom sme tu riešili aj osvetlenie vnútorných madiel. Od 3/2012 sa už nemontujú ani v najvyššej výbave GT, takže čo sa týka zmien všetko je možné.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Dovolím si sa pridať svojou troškou.

Stropné svetlá už mám v LED od výroby.

Menil som hlavne pre to, že to už čo je keď do stropu dajú LED studenej bielej a na nohy žiarovčičky žltučké? A do kufra tak isto?

Odesláno

Houby v servise tomu rozumejú aj keď prvý by sa do toho pustili mimo výmenu celej kabeláže.

Ja som si naobjednával tie konektory aj piny do nich, aj lampičky na ŠPZ (tie sú podobné tým interiérovým) a ceny sú takéto:

Lampičky ŠPZ - 13€ / ks

konektor - cca 3,6€ / ks tuším

pin do konektoru - cca 70cent / kus

no a potom kabeláž je treba vyrobiť.

Kliešte mám, piny som objednal tiež :)

A možno ak ich uvidím, budú sa dať kúpiť aj inde a za lacika :)))

No a potom to napojiť do BSI.

Zdravím všetkých, pridávam, aktuálnu informáciu ohľadom dodatočnej montáže osvetlenia nôh. V servise mi pozreli auto a hoci mám vyrezané okienka na svetlá, nemám potrebnú predprípravu. Bolo by potrebné naťahať nové káble, čo nie je zrovna lacná záležitosť, v každom prípade to ide urobiť. V jednom servise mi povedali cenu 77 € za 1 ks svetla aj s robotou, čiže spolu cca 231 € za všetko, v druhom servise (oba značkové peugeoty) mi povedali, že musia meniť celý zväzok cena cca 1000 €. Tak len dávam info ;-)

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

zdravím panove, ale v noci mi svítej v kabíne cervene svietla , nebo se to da nejak prepnou na diody...aby mi svítilo na bílo..cez den to svíti na bylo jinak..tak nevím.myslím na strope tí svietla..

Upraveno uživatelem Amigo 1203..
Odesláno

Zdravim chlapi, aby so nezakladal novu temu, dam to sem,predsa je to z casti podobne. ked otvorim ktorekolvek predne dvere,rozsvieti sa mi v interieri len svetlo vpredu a vzadu nesvieti. aj ked otvorim zadne dvere,tiez nesvieti vzadu ziadne svetlo. Az ked otocim klucikom, a niekto by vzdau otvoril dvere,az potom sa rozsvieti vzadu svetlo. Aj vy to tak mate?alebo mam nieco zle nastavene? Ide mi o to, ze ked otvorim ktorekolvek dvere, rad by som,aby mi svietili svetla uplne vsetky vo vozidle a nielen vpredu. Pokial je to tak od vyroby,ok,neriesim, ale mozno mam len ja nieco zle nastavene alebo vypnute,tak prosim o radu.auto komunikuje po anglicky, tak mono sa niekde nieco nastavuje,neviem,kazdopadne za radu alebo vysvetlenie dakujem. Tiez riesim a idem tento tyzden objednat ledky. Lebo fakt je v aute tma,ako tu pisal uz niekto. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...