JKas Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Nejdou mi otevírat zadní dveře. Třeba týden nejdou otevřít, všechno rvu do auta bočními dveřmi a najednou z nočeho nic začnou fungovat, ale jen třeba na dva dny. Citovat
ferinko2 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Rozobrať,skontrolovať,opraviť - čo iné tu chceš riešiť? Citovat
Tango C8 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Až to otevřeš, stačí rozebrat, namazat a hotovo. Citovat
MotoMoto Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Protože ten spínač je elektrický, tak to může být také ne mechanika otvírání, ale elektrika,ne? Citovat
ferinko2 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Môže to byť aj v elektrike,mikrospínač,uvoľnený kontakt a pod.Alebo veľmi pritiahnutý zámok na dverách,skús dvere pritlačiť a tak odblokovať,možno to elektrika nevládze potiahnuť,keď to ide ztuha... Citovat
jarmyl Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Taky bych to viděl na ten mikrospínač. Když máčkneš, slyšíš cvaknutí? Taky třeba jestli nemáš povolený ty šrouby u pantů a dveře nejsou moc dole.. Citovat
JKas Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 mam pocit, ze to je neco s venkovni teplotou, ze kdyz se udela teplo, ze to najednou jde otevirat Citovat
Sasula Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 ahojky. me se to uz taky stalo, a stacilo trochu postelovat uchyceni zamku v kufru... cudlik cvaknul ale nesly otevrit dvere. od ty doby nemam problem Citovat
JKas Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 a mate 807? to cvaknuti je temer neznatelne i kdyz se dvere otevrou jak postelovat, jen jsem zatim sundala takovy plastovy kryt ze az to nepujde zase otevrit, tak tam vlezu vnitrkem a zkusim to nejak odcvaknout sroubovakem apod. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Ano, všichni kdo Ti odpovídali mají nebo měli 807 nebo dvojče. Mají to v podpisu. MotoMoto ji měl ještě nedávno. To cvaknutí je celkem zřetelně slyšet, zkus si to, když je auto zamčené, tak to necvaká, je to opravdu rozdíl. Takže když to nejde otevřít, tak to cvakne, nebo ne? Podle toho budeš hledat závadu. Citovat
JKas Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 tak hned nekamenujte... ano priste si prectu jake auto kdo vlastni... uz me to strasne stve, posledni dva roky do toho kramu cpu porad penize, nejdrive 60tis. za striky, potom cca 20 tis, vyfuk plus tlumice a nejake ty zalezitosti na prednich kolech.... posl, demontaz filtru pevnych castic, ted me bude cekat technicka...velke auto, ale kola do nej rvu bocnima dverma protoze po posledni oprave demontaze filtru nejdou otevrit zadni dvere. Opravar rekne, ze to je shoda nahod....objednejte se , hledani zavady muze byt zdlouhave, mozna nekde preskripnuty kabel.... Citovat
JKas Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 no, tak to nejde otevrit a jen to cvaka, ale kdyz to otevrit jde, tak asi cvaknuti nezaregistruji.... co myslite tim postelovanim, opravar rikal. ze si mysli, ze kdyz se za ty dvere vezme, tak proste nedaji dopredu hlasku ze se maji otevrit, ze to je rizene elekrtonicky.... zeje nekde prerusene spojeni, Citovat
Bigbadjohn Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 No když to cvaká, tak tam asi nic přeskřípnutýho nebo přerušenýho nebude, to by to necvakalo. Zkus poštelovat uchycení zámku v kufru jako Šášula. Jo a nekamenuju, vysvětluju. Citovat
Tango C8 Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Pane jo, 60 tis za vstřiky To jsou pozlacené ne? Ale k dveřím, opravdu, skus sám projít, nastříkat, pohejbat a uvidíš. Caknutí znamená, že ten zámek odskočil a de otevřít. Myslím na fabče mi blbli zadní vrata, taky jsem musel přes sedačky do kufru, stačilo prostříknout, rozhejbat a vše pak šlo normálně. Neházej hned flintu do žita,určitě to nebude nic vážného. Citovat
Juve Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 mam pocit, ze to je neco s venkovni teplotou, ze kdyz se udela teplo, ze to najednou jde otevirat Toto isté som zažíval každú zimu pri mínusových mrazoch so svojou 407, kde je ten istý systém ....preventívne som vždy striekal zámok WD a výsledok žiaden,vždy sa to podarilo otvoriť až pri oteplení....... Minulú jeseň som výdatne,ale naozaj výdatne nastriekal zámok silikonovým sprejom a ejhľa otvoril som kufor aj pri -26 st. Na C8 mi to v jeseni pri prvých mrazíkoch párkrát tiež spravilo ,tak som na zimu použil ten istý recept prevencie a celú zimu žiaden problém... Vyskúšaj,uvidíš... Citovat
MotoMoto Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Na zámky doporučuji mletý grafit se silikonovým olejem. Kdysi se to dalo sehnad jako pazivo na listová péra, teď už se to moc nikde nevidí, ale fakt doporučuji. Ten grafit je k nezaplacení. Citovat
JKas Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 Dneska se relativne oteplilo a taky jsem s autem jezdila a opet dvere nejdou otevrit. Ono jsem asi nerozumněla co myslíte tím, že zamek cvaka. Neni to takove to normalni cvaknuti jako kdyz se dvere oteviraji, ale jen takove neznatelne cvakani toho mackatka. Takze to asi bude opravdu nekdeprerusene a jizdou, nebo ja nevim cim se to nekde na par dnu spoji. Ale driv to delalo jen v zime, v mrazu a po zahrati vnitrku uz to potom zase behalo a to se stalo vseho vsudy za zimu treba dvakrat. Nyni kufr proste stavkuje. Citovat
standaPS Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Měl jsem to samý, byl uhnilej konektor u el.zámku. Někdy to šlo, někdy ne, až jednou už jenom ne. Relativně dobrej přístup, pod tapem, jenom než jsem přišel na to, jak ty dveře otevřít zevnitř... Citovat
JKas Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 aha, opravar rikal, ze se musi ten tapicirunk sundat a je pry i dost slozite ty dvere zevnitr otevrit.... vsak jsem uz byla smirena, ze je neotevru, az najednou to na dva dny slo (hodne vozim kola vevnitr a porad neco stehuju). Tak jsem s velkou slavou naravala do kufru tri kola a druhy den rano nic, a vsechno vyndat bocnima dverma, jeste ze tam nemam jedno sedadlo. A druhej den zase slo otevrit, svitilo slunicko a bylo hezky...to bylo naposledy v nedeli vecer. Ráno v pondelí je to už zase v čudu. Prostě to budu muset pořešit. A jak je otevrit zevnitr? tak ze se to odkrytuje? a co jsi potom udelal, jak jsi to opravil? Citovat
jarmyl Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Zkus tohle: bez rozebrání krytu zámku a proměření se asi dál nedostaneš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.