nokiov Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Ahoj všem.. mám takový problém se sedáky.při zatížení např při razantnějším brždění nebo při větší akceleraci je cítit vůle někde v kolejničkách?nebo nevim kde a v čem. projevuje se to tak že se sedadlo zhruba 0,5 - 1cm cca hýbe(předklání a zaklání) je to velmi otravné.a pokud u spolujezdce nikdo nesedí tak to samozřejmě i cvaká a to je otravné ještě více. měl jsem stejný problém i u své 205tky ale to je auto z roku 89 takže jsem to moc neřešil řekl jsem si že na nějaké vůle už má nárok ale u své 307my se s tím nechci smířir je to totiž ještě mladice . poradí někdo kdo s tím třeba má vzkušenosti kde a co utáhnout aby to dál už nedělalo. díky [upravil dne 24/4/12 07:09 od nokiov] Citovat
koblih69 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 No asi hloupá otázka, ale šrouby kolejnic jsou pevně utažené? PS: u FIATU 126 tu bylo shnilou podlahou :D:D Citovat
nokiov Odesláno 25. duben 2012 Autor Odesláno 25. duben 2012 podlaha ok..je jako nový a kolejnice taky drží. nechápu v čem by mohla být ta vůle..to jsou ty zkurvený servisy každej do toho skočí jako do tanku když to není jeho už mě serou....... Citovat
nokiov Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 přijde mi jako by samotné sedadlo mělo vůli v té kolejnici, ale bohužel jsem nikdy sedadla venku neměl taže nevím v čem a ani jak tam drží abych pozkoušel podotahovat apod. poradí někdo? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 vyšroubuj sedadlo i s kolejnicema ven, polož sedadlo na opěradlo a tak se dobře dostaneš na šrouby,co drží kolejnice k sedadlu--tam to bude volné--povolené Citovat
nokiov Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 díky za tip.hned jen co bude teď v sobotu vic času tak na to vlítnu..díky:super Citovat
c.WO.k Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 děkju za téma i za tip,taky mám vůli na sedadle,tak na to taky pak vlítnu Citovat
ivanh Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Nechcem zacinat nove vlakno tak to hodim sem. Daju sa vymenit medzi sebou predne operadla? Cele sedacky asi nie koli naklapaciemu mechanizmu operadla, ale chcel by som prehodit operadla lebo vodicove operadlo je na lavej strane mierne vydrate, a takto by som oddialil riesenie problemu po roztrhnuti latky. Manzelka z principu odmieta potahy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.