Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem.. mám takový problém se sedáky.při zatížení např při razantnějším brždění nebo při větší akceleraci je cítit vůle někde v kolejničkách?nebo nevim kde a v čem. projevuje se to tak že se sedadlo zhruba 0,5 - 1cm cca hýbe(předklání a zaklání) je to velmi otravné.a pokud u spolujezdce nikdo nesedí tak to samozřejmě i cvaká a to je otravné ještě více. měl jsem stejný problém i u své 205tky ale to je auto z roku 89 takže jsem to moc neřešil řekl jsem si že na nějaké vůle už má nárok ale u své 307my se s tím nechci smířir je to totiž ještě mladice . poradí někdo kdo s tím třeba má vzkušenosti kde a co utáhnout aby to dál už nedělalo. díky

[upravil dne 24/4/12 07:09 od nokiov]

Odesláno

podlaha ok..je jako nový a kolejnice taky drží. nechápu v čem by mohla být ta vůle..to jsou ty zkurvený servisy každej do toho skočí jako do tanku když to není jeho už mě serou.......

Odesláno

přijde mi jako by samotné sedadlo mělo vůli v té kolejnici, ale bohužel jsem nikdy sedadla venku neměl taže nevím v čem a ani jak tam drží abych pozkoušel podotahovat apod. poradí někdo?

Odesláno

vyšroubuj sedadlo i s kolejnicema ven, polož sedadlo na opěradlo a tak se dobře dostaneš na šrouby,co drží kolejnice k sedadlu--tam to bude volné--povolené:myslim

Odesláno

Nechcem zacinat nove vlakno tak to hodim sem. Daju sa vymenit medzi sebou predne operadla? Cele sedacky asi nie koli naklapaciemu mechanizmu operadla, ale chcel by som prehodit operadla lebo vodicove operadlo je na lavej strane mierne vydrate, a takto by som oddialil riesenie problemu po roztrhnuti latky. Manzelka z principu odmieta potahy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...