Shad Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Zdravím Možná hloupá otázka ale chtěl bych se zeptat jaky vliv má na chod motoru zaneseny vzduchový filtr?Čeka me výměna jelikož ho mam dost špinavý az cerny ale na chodu motoru to nijak nepocituji.Vymenim ho určitě,jen me zajímá jak to tam vlastne funguje s tím vzduchem. Citovat
MHS Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 funguje to tak jako když bys běhal kilometr se zacpanym nosem poběží se ti naprd Citovat
Marcel00 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 az sa ti stane to ze sa ti niekde pretrhne a vsetok bordel z vonka ti pojde do sania pekne do motora... ak sa ti to uz nestalo Citovat
koblih69 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Měním filtr tak často, že nestačí zčernat... tak asi tak. Citovat
JanoRS Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 ako pise koblih vymena je cca. kazdych 20 000km - cena 12 eur tak sa to asi neoplati riskovat (a \"trapit\" motor) Citovat
Shad Odesláno 23. duben 2012 Autor Odesláno 23. duben 2012 Filtr je už koupeny,jen jsem chtěl vědět Jak vlastně funguje.Pochopil jsem a děkuji Citovat
koblih69 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 No taky je dobré myslet na 2 věci: 1. na značku filtru - aby opravdu filtroval 2. na provedení filtru, nevím jak u 307 ale u 406 byla na orig. filtru ještě buničina, která u většiny druhovýroby nebyla a zbytečně se pak špinila váha vzduchu. Citovat
JanoRS Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 No taky je dobré myslet na 2 věci: 1. na značku filtru - aby opravdu filtroval 2. na provedení filtru, nevím jak u 307 ale u 406 byla na orig. filtru ještě buničina, která u většiny druhovýroby nebyla a zbytečně se pak špinila váha vzduchu. Aku mas skusenost so znackou Alco? Inu znacku u nas totiz neviem kupit (ta bunicina je aj na filtri pri 307-cke) [upravil dne 23/4/12 20:14 od JanoRS] Citovat
Marcel00 Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 v peu maju purflux to co potrebujes, ale to mas asi odruky. inak cena nema daleko od tej co sa predava kadetade po vselijakych shopoch... hladaj shopy co maju zasielku gratis napriklad damoslovakia.sk, objednaj aj oleje a hned mas postovne gratis. ja kupujem mann Citovat
JanoRS Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 tak maximalne rok ho tam uz necham a budem hladat inu znacku. ked som ho teraz menil tak ma zaujalo popraskane tesnenie - po 2 rokoch pouzivaia som to necakal preto som si chcel potvrdit tuto skusenost, dik chlapci:super Citovat
honza-v Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 Mám K&N a maximální spokojenost... předtím MANN s filcem a taky slušný Citovat
Pir Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 bacha na znacku purflux, ne vsechny unas jsou orginalni. minuly rok jsem taky kupoval purflux a uz pri koupi se mi nezdal. doma jsem zjistil ze, boky filtru prosvitaly coz tudy moh pekne leted bordel do motoru (nebyl slepen...), pak jsem na strankach purfluxu zjistil rozmery filtru, jelikoz purflux nahradil typ filtru na vyzsi rozmer, tak mnou koupeny presto ze mel byt vetsi mel rozmery stareho modelu filtru. ( do 1.6hdi) nakonec jsem koupil levnejsi Filtron ktery vizualne je ok. Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Filtron ( nebo v jiné krabičce po názvem Starline ) není teda žádná výhra. Pokud něco levnýho tak podobný peníze stojí Champion. Citovat
Pir Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 no jo, jenze jsem chtel kvalitni purflux, a ono tohle... Champion vim ze je znacka, ale se mi zda ze jsou dost levne... proc? chtel jsem koupit Championa, ale nikde nemeli v te dobe. ted chci koupit olejovy, po zkusenostech s purfluxem nevim ted jakou znacku, sel bych i do Chapiona, ale... Filtron i Starline jsem mel oba v ruce, vizualni rozdil byl mezi nema Citovat
Milhausekkk Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Ahoj, trochu:xvul ale k tématu... měnili mi vzduchový filtr nedávno...teď jsem si cca po dvou týdnech všiml, že šrouby krabice, ve kterém je filtr, jsou dotaženy správně - vše dosedá, ale přesto mám jednu stranu spoje (na obrázku červeně) odchlíplou cca 3-5 mm a vidím pěnu filtru, která je zmáčklá, pod tlakem...takže těsní??? předpokládám, že to nepřisává vzduch mimo určenou cestu....nebo mám to nechat, ať si to mechanik rozebere a znovu složí, nebo to nemám řešit? díky [upravil dne 22/5/12 16:05 od Milhausekkk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.