Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V Chrudimi to melo uspech ? No vypadato pomalu jako omalovanky :D

Ale zatim to vypada dobre, hele aspon se neztratiš a tve auto nikdo nepřehlidne ..

:roker

[upravil dne 11/2/13 11:26 od zpozdilek]

Odesláno

Vzdycky se mi tvoje auto libilo, ale posledni dobou to uz prehanis, kapota v karbonu, ok, listy taky ok, viko kufru to uz je horsi a tim blatnikem v tom new style ja fakt hrozny. Nekdy mene znamena vice tot muj nazor :)

Odesláno

tak agressore , každy mame jiny styl, a Pepča to ma v celku pekne, obcas ho v chrudimi potkavam, ale už jen vyjimečne, tak na živo to auto vypada trosku lepe než na fotkach, a každeho styl , berte to , že pepa to auto už 2krat předelal. a myslím, že tedka to ma už ke vzhledu svemu.

Odesláno

Když vidím takhle zmršený auto, vždycky si říkám co šíleného muselo to auto majiteli provést, že ho takhle trestá? Nejvíc mně dostala ta hláška v rohu nárazníku o tom, že máš rád svou 406ku - kdyby to byla pravda, takhle by prostě nemohla dopadnout.

[upravil dne 11/2/2013 11:37 od Medvěd]

Odesláno

Vaše názory beru...vše v pohodě,přesně tak každý si děláme auta pro sebe,já svý auto mám rád,rád stím experimentuju,a vím že pokaždy se někdo najde komu se to nepříjde k chuti,že to není origo stav,to prostě zase já nechci ;)

100lidí 100chutí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...