Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj ,jak se pousti klima ve 407 sw?mam auto chvili,chtel jsem to vyzkouset a prijde mi,ze nejak nechladi.Napln tam mam.Mel jsem 406 combi manualni klima a chladilo to behem par vterin.Nedelam neco spatne?diky a cau.

Odesláno

Pokud to máš na auto tak to nebude nidky foukat zimu, postupně to vychlazuje interiér tak, že fouká jen asi o 2 stupně studenější vzduch aby to nebylo nepříjemné.

Odesláno

modru sipku na tlacitku teploty stlacat az do minima (ak nemas zapnutu klimu tak stlac este raz a sa ti zapne klima, popripade v menu si ju pustis) a uz len koleckom pridat intenzitu fukania a musi ist zimny vzduch...

Ako vies ze napln mas??

Odesláno

Diky ja myslel,ze na AUTO to bude chladit.Takze uplne pro blbce -dam klima na MIN, coz je 14 stupnu a vetrak pustim na plno a bude to chladit?diky

Odesláno

Posledni otazka,kdyz to dam na AUTO ,tak to nechladi?proc? ja myslel ,ze klima bude hlidat automat(termostat) a bude tam stejna teplota celou dobu?

Odesláno

no ved bude, ale musis chvilu pockat, ked mas v aute na slnku dnu 24 a chces dat na 14 tak za sekundu ani za minutu to nebude...

samozrejme ak ti funguje kliima :papa

[upravil dne 22/4/12 21:42 od dodo407sw]

Odesláno

Člověče, pokud to funguje a ty nastavíš třeba 20 tak to bude držet 20. Pokud ti nejde kompresor a nebo je urvaná směšovací klapka tak to nechladí, to je jednoduchý ne?

Která Dobrá Voda?

[upravil dne 22/4/12 21:46 od koblih69]

Odesláno
A to pozná jestli tam jsou 2bary nebo 8 barů tlaku??? Pokud bude málo nesepne to kompresor

no jasne, prece kdyz se tam pichne sroubovakem ,tak je hned jasny, ze je tam 850g chladiva a dostatecnej tlak, aby to chladilo, no nee :D

Odesláno

Tak znovu a lépe - pokud je příliš nízký tlak tak kompresor nesepne. Pokud je ale hodně nízký ( ale ještě ne tak aby nesepnul ) tak výrazně méně chladí. Píchání ( byť odborné se šroubovákem ) bohužel nepomůže ;)

Odesláno
Kompresor jde a napln je taky,ale nevim kolik,kamos to zkousel sroubovakem,jestli je tam tlak a byl,

At si ten šroubovák píchne do oka..... na to nemám nervy...co chceš slyšet? že podle šroubováku pozná kolik je tam tlaku??? Nechtěj mě rozesmát.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...