Šalda Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Zdarec, řeším teď koupi novýho klíčku na dálku, ten můj má vymačkaný oboje tlačítka. Už jsem kontaktoval 2 obchody, který nabízí autoklíče, ale oba mě posílají fotky klíču na Partnera modelový rok 2003-2008, prostě na ten s velkýma světlama vpředu. I když jim píšu, že to chci na starý model, to jest tuším 1996-2002. Začíná mě napadat, jestli vůbec mám k autu ten správný klíč, tady je foto, prosil bych o vyjádření, zda máte u starýho modelu Partneru stejný klíč a nebo máte jiný. Díky všem;) Citovat
serzo33 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Fuuuu mal som taky,ale prerobil som si na vyskakovaci,(blbo mi otvaranie na dialku,som vymenil celu jednotku a s dialkovim) stary obal by som nasiel,len neviem v akom je stave tlacitko, Citovat
Šalda Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Nechceš se prosím podívat? Teď jsem konečně našel ten správný klíč, ale na odemykání je na obale pouze gumový tlačítko, kdežto já potřebuji gumový tlačítko s plíškem, který mě na čipu spojí kontakt a auto se odemče. Citovat
serzo33 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Niesom doma. zajtra rano pozriem ked dojdem dom. Citovat
Martinsk Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 taktiež som riešil tie tlačítka a potom som kúpil v peugeote celý ovládač. Lebo na tento dvojtačítkový ovládač nie je možné objednať iba tlačítka. Citovat
Šalda Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Taky jsem objednal celý klíč: Tak odkaz sem asi dát nemohu, asi reklama:myslim Měl by to být on, jen nevím jak s tím odemýkáním, tam je jen gumový tlačítko, ale mě tedy asi na čipu schází nějakej malej plíšek, který při zmáčknutí spojí 2 kontakty a odemče. Nevím jak je to u dobrýho klíče, kterej odemyká [upravil dne 22/4/12 20:13 od Šalda] Citovat
Šalda Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Ještě by mě zajímalo, zda máte tenhle klíč jen na odemykání dálky, a potom do zapalování. Takhle to totiž mám já, ale na odemykání ručně dveří a palivové nádrže mám zase jiný klíč, trochu nechápu tu logiku:myslim Citovat
Šalda Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Ty ale máš ten udělanej vystřelovací, ne? Citovat
serzo33 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Ano mam,ale so stareho kluca som pouzil planzetu do vyskakovacieho a mam jeden kluc na dvere,zapalovanie,nadrz,kufor. Citovat
Šalda Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Tak to je fakt divný, ten na dálku je o kousek delší, asi o půl cm, a má i planžetu trošku jinou, proto s ním nemůžu odemčít ani dveře ani nádrž, tak to vypadá že někdo měnil spínací skříňku, ale zámky na dveřích nechal původní Citovat
Šalda Odesláno 23. duben 2012 Autor Odesláno 23. duben 2012 Nevíte náhodou, kde bych sehnal ten mikrospínač na čip?? Ten ve velkým kroužku mám, ale ten stejnej je i v tom malým kolečku, který slouží k odemykání, tam mě právě chybí vršek. Dnes jsem projel 2 obchody s těmahle sračičkama a bohužel všude měli jen podobný, ale ten stejnej ne:( Citovat
Šalda Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 Jako že ho máš vcelku? Nebo jen obal bez čipu? Citovat
serzo33 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 No som kukal až dnes,mam tiež stary ovladač KOMPLET bez planžety,ale je iba jednotlačitkovy a to tlačitko tam ešte drži,ale podla mna raz odpadne:D Citovat
Šalda Odesláno 24. duben 2012 Autor Odesláno 24. duben 2012 Tak mě stačí jen to tlačítko a obal, ale pokud máš jednotlačítkový, tak to pro mě nebude Ale to tlačítko ještě zkusím sehnat, uvidíme. Kdyžtak bych to tlačítko od Tebe vzal, pokud je stejný jako je vidět na horní fotce;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.