Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, řeším teď koupi novýho klíčku na dálku, ten můj má vymačkaný oboje tlačítka. Už jsem kontaktoval 2 obchody, který nabízí autoklíče, ale oba mě posílají fotky klíču na Partnera modelový rok 2003-2008, prostě na ten s velkýma světlama vpředu. I když jim píšu, že to chci na starý model, to jest tuším 1996-2002. Začíná mě napadat, jestli vůbec mám k autu ten správný klíč, tady je foto, prosil bych o vyjádření, zda máte u starýho modelu Partneru stejný klíč a nebo máte jiný.

Díky všem;)

post-11826-14109623624212_thumb.jpg

Odesláno

Fuuuu mal som taky,ale prerobil som si na vyskakovaci,(blbo mi otvaranie na dialku,som vymenil celu jednotku a s dialkovim) stary obal by som nasiel,len neviem v akom je stave tlacitko,

Odesláno

Nechceš se prosím podívat? Teď jsem konečně našel ten správný klíč, ale na odemykání je na obale pouze gumový tlačítko, kdežto já potřebuji gumový tlačítko s plíškem, který mě na čipu spojí kontakt a auto se odemče.

Odesláno

taktiež som riešil tie tlačítka a potom som kúpil v peugeote celý ovládač. Lebo na tento dvojtačítkový ovládač nie je možné objednať iba tlačítka.

Odesláno

Taky jsem objednal celý klíč:

Tak odkaz sem asi dát nemohu, asi reklama:myslim

Měl by to být on, jen nevím jak s tím odemýkáním, tam je jen gumový tlačítko, ale mě tedy asi na čipu schází nějakej malej plíšek, který při zmáčknutí spojí 2 kontakty a odemče. Nevím jak je to u dobrýho klíče, kterej odemyká:myslim

[upravil dne 22/4/12 20:13 od Šalda]

Odesláno

Ještě by mě zajímalo, zda máte tenhle klíč jen na odemykání dálky, a potom do zapalování. Takhle to totiž mám já, ale na odemykání ručně dveří a palivové nádrže mám zase jiný klíč, trochu nechápu tu logiku:myslim

Odesláno

Tak to je fakt divný, ten na dálku je o kousek delší, asi o půl cm, a má i planžetu trošku jinou, proto s ním nemůžu odemčít ani dveře ani nádrž, tak to vypadá že někdo měnil spínací skříňku, ale zámky na dveřích nechal původní:myslim

Odesláno

Nevíte náhodou, kde bych sehnal ten mikrospínač na čip?? Ten ve velkým kroužku mám, ale ten stejnej je i v tom malým kolečku, který slouží k odemykání, tam mě právě chybí vršek. Dnes jsem projel 2 obchody s těmahle sračičkama a bohužel všude měli jen podobný, ale ten stejnej ne:(

Odesláno

No som kukal až dnes,mam tiež stary ovladač KOMPLET bez planžety,ale je iba jednotlačitkovy a to tlačitko tam ešte drži,ale podla mna raz odpadne:D

Odesláno

Tak mě stačí jen to tlačítko a obal, ale pokud máš jednotlačítkový, tak to pro mě nebude :(

Ale to tlačítko ještě zkusím sehnat, uvidíme. Kdyžtak bych to tlačítko od Tebe vzal, pokud je stejný jako je vidět na horní fotce;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...