Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

málo prostoru=výměna 407čky za něco jiného

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás,

chtěl bych se Vás zeptat. V pátek jsem po narození(6.2.2012) Tadeáška vyrazili poprvé ve 4 lidech. Do kufru jsem dal kočár korbu a vanu.Do přdu si sedl Tatínek, v zadu byl problém s místem. Při mojí výšce 185 prostě nešlo dát vajíčko s prckem. Tak sme ho zkusili dát za dědu, jenže sme museli tak posunout sedačku, že děda byl skoro na skle:D Do prostřed si sedla moje mladá a za mě babička. Jenže když sem při vysoutpení viděl jak sou tam namačkaný, nechápal jsem. Byl jsem přesvědčenej, že mám kombi s velkým prostorem. A ono prd. Nevím jak pojedeme ke tchýni na dovolenou a další jízdy si neumím představit jako rodina.Tchyně bydlí u Tater.Do zadu dám opět korbu a vanu. V zadu mladá s prckem a bágly kam? Prostě fakt málo místa. A tak mě to naštvalo, že sem obešel bazary a kouknul po větších. Co říkáte na mondeo 2008 2,0 103kw a 1,8TDCi 85 kw? Ten prostor v mondeu je prostě o nějakej kus větší.

Odesláno

Isto mas 407sw?? a ne 207sw?? lebo ja mam 190cm a zamnou som viezol segrinu malu vo vajicku a to som este mal kopec miesta na posunutie dozadu, vedla mna oco sedel 198cm a zanim segra 180cm a miesto v pohode, takze nechapem... a to segru vozievam z PO na letiska (krakow, budap,BA) t.j. cca 400km a vsetci v pohode...:papa

Odesláno

No tak to teda není. Je o hodne menšia ako mondeo. Myslím to posledné. Má aj menej miesta prepasažierov ako 307 break s tým že má večší kufr. Vajíčko za vodiča 190cm vysokého nedáš.

Odesláno

Po bazaroch so skúašal autá presne ako kovma. A najťvečšie z klasických kombi bolo posledné mondeo. Pasat laguna 407sw boli malé na vajíčko. Chodil som s vajíčkom.

Guest peterSL
Odesláno

Sewas kovma ja jazdím do Francuzska 2080KM, jazdíme štyria a plný kufor batožiny (jazdíme na 6 týždňov) a chlapy čo sedia v zadu si fest pochvaľuju aký mám veľký a pohodlný priestor v zadu, je síce pravda že meriam len 175cm ale vedľa sedí kolega ktorý ma 198cm a v zadu sa kamoš nestažuje. chcem ti len povedať ak kúpiš FORDA pozor na motory TDDI ma to kamoš ale večne v servise (písal ti to už aj dodo)

Odesláno

Že ve 407 neni moc místa je pravda. Předtím jsem měl Citroen Xsara a na to, že to je auto o třídu níž, v něm bylo podle mě více místa a kufr byl taky větší.

PS: kdyby jsi kupaval u andyho, mám tu dvě poukazku na slevu 5000 kč (za odvoz, případně bych byl ochoten to i poslat)

Odesláno

No řekněme, že mám historickou zušenost ;) ale uznávám, že vzhledově se mi to celkem líbí ( samozřejmě zdaleka ne jako 407 ). A pokud mám špatnou zkušenost tak se tomu obloukem vyhnu, protože dneska je určitě z čeho vybírat.

Odesláno

No, po pravdě se mi bude s pegynou loučit těžko. Vím, že mému autu nic není. 407sw je snad nejhezčí kombi co je na trhu.

Já už bych třeba nikdy nekoupil passata. Pokud nebudu počítat maličkost, že jsem měnil motor, byl sem spokojen.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...