Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

diky. v servise to nakonec nereseli, kvuli problemu s jejich softwarem, tak mi tam jen doleli trochu servo kapaliny a vida, kolo se mi prestalo blokovat. citim tam sice, ze to jeste neni uplne ok, ale zkusim to odvzdusnit a nalet tam ty 2cm navic a snad to bude bezproblemu

Odesláno
http://www.olejservis.cz/castrol-atf-tq-diii-tq-dexron-iii-1lt/d-71655/

je to ten spravny Dexron? po benzinkach jsem ho nemohl sehnat

neni jedno co tam nalejes !!!!!

chcem len upozornit ze do P407 ma ist Fluide DA a to nieje to iste co DEXRON III. Dexron III ma oznacenie Fluide AT42 takze pozor na to...

Tak neviem v akych pripadoch je Dexron III, preistotu na to upozornujem. Takze overit !!! a nelejte tam to co tam ist nema, i ked je to kazdeho osobna vec...

nechapem co nejdes do PEU si kupit to co tam ma ist a behas po benzinkach... ta flasa stoji cca 10~13€, co si myslim ze je v pohode v porovnani s tym ked tam nalejes nieco co tam nepatri a konecna cena moze byt vyssia... nemyslis ?

[upravil dne 5/3/12 11:11 od Marcel00]

Guest recoil303
Odesláno

No to je f prdeli...tak na forach sa objavili 3 zarucene presne informacie, aky olej do 407-ky - Total Fluide LDS, Fluide DA, PENTOSIN CHF11S...vybrat tu spravnu treba asi nahodnym vyberom :D

Teraz som volal do PEU Zilina a tam zatato mlcia, ze iba \"original\", po otazke aky nasleduje \"no...iba original\"...

Paraaaada...

Guest recoil303
Odesláno

Riesim, ze sa mi nechce bezat do ZA, ak sa to da korektne a jednoducho riesit v MT...

Guest recoil303
Odesláno

Ano borci, Marcel mal pravdu, z PEU mam original Fluide DA, technik upozornil, ze urcite nic ine a v ziadnom pripade nemiesat !

[upravil dne 9/3/12 13:14 od recoil303]

Odesláno

Ahojte problém s řízením jsem měl hned od začátku co jsem auto koupil.Koupil jsem hydraulický olej ani nevím jaké značky a postupně dolíval.Po 4 rokách, kdy jsem dolíval v -15 při každé jízdě jsem se nasral a zajel do Hodonína a nechal po dohodě vyměnit hadici.Teď jsem najel asi 1000km a vše v pohodě.Už žádné drhnutí a vynechávání;)Jen mě mrzí, že jsem tenkrát nevěděl o oleji a nekoupil origináll.Zdá se mi, že řízení mělo z počátku hladší průběh než teď.Jde trochu z tuha ale není to nic drastického;)Důležité je, že se už nemusím přetahovat na kruháči s řízením:D.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim, tiez som mal problem s tuhnutim riadenia...bol som vo viacerych mototechnach a vacsinou som dostal odpoved, aby som zasiel priamo do Peugeotu...tak som sa tam vybral do Peugeotu a dali mi Total fluide DA pre Peugeot a Citroen 1liter za 12,40€, dolial som, odvzdusnil, zase este trosku prilial a uz riadenie netuhne :)

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...