ajvens Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Mozete mi prosim niekto poradit odkial najjdenoduchsie napojim +12 voltov pre LED denne svietenie ? Ide o 1,4 hdi r.v 2003 Citovat
bezdo Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Ja som to napojil priamo na baterku,tak to bolo v navode-philips Citovat
ajvens Odesláno 21. duben 2012 Autor Odesláno 21. duben 2012 Ja som to napojil priamo na baterku,tak to bolo v navode-philips tak ty mas nejake namakane svetla ja mam jeden kabel cierny na kostru druhy zlty na parkovacky a treti biely ked pripojim priamo na baterku tak sa svetla rovno rozsvietia Citovat
bezdo Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Ja mám také a som spokojný, kuk tu, je tam aj inštalácia: http://www.youtube.com/watch?v=pb21i7Btg5s&feature=related Citovat
ajvens Odesláno 21. duben 2012 Autor Odesláno 21. duben 2012 Ja mám také a som spokojný, kuk tu, je tam aj inštalácia: http://www.youtube.com/watch?v=pb21i7Btg5s&feature=related ja uz mam svetla kupene takze toto mi je nanic Citovat
bajza206 SW Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Ja som to napojil priamo na baterku,tak to bolo v navode-philips tak ty mas nejake namakane svetla ja mam jeden kabel cierny na kostru druhy zlty na parkovacky a treti biely ked pripojim priamo na baterku tak sa svetla rovno rozsvietia No tak černej připoj na kostru žlutý na parkovačky (nejspíš plus ato bude vypínat to dení svícení) a bílej někam kde je po nastartování nebo otočení klíčku Plus 12V vcelku jsi si odpověděl sám Citovat
ChouLu Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Pozor na ten žlutý drát.. většinou uplně nevypíná,ale ztlumí DLR... v tu chvíli jsou ty světla jako pozičky a v tu chvíli nesmíš mít žárovky v parkovačkách ( na autě max 1. pár ve předu..). A také pozor na umístění světel, pro pozičky jsou trošku jiné parametry (např min 350mm od země) Já na všechna DLR používám relé... klasicke RAS-1215 (15A pro to, že se ty kontakty tolik nenamáhají a to relé vydrží věky). Cívku relé zapojím na parkovačku a konec cívky uzemním na přívodní kontakt dám stálých 12V po zapnutí klíčku. a na kontakt, který je v klidu sepnutý zapojuji DLR. Kontakt který je aktivní po přepnutí není připojen... Pokud zapnu parkovačky.. relé rozepne kontakt a sepne druhý.. tím přeruším obvod k DLR a oni zhasnou.. naopak když parkovačky vypnu, DLR se rozsvítí 12V jsem většinou našel v pojistkové skřínce v motoru, kde většinou nějaká pojistka chybí a najde se tam napětí po klíčku. Faston konektor na kabel a zastrcit misto pojistky Citovat
ajvens Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Pozor na ten žlutý drát.. většinou uplně nevypíná,ale ztlumí DLR... v tu chvíli jsou ty světla jako pozičky a v tu chvíli nesmíš mít žárovky v parkovačkách ( na autě max 1. pár ve předu..). A také pozor na umístění světel, pro pozičky jsou trošku jiné parametry (např min 350mm od země) Já na všechna DLR používám relé... klasicke RAS-1215 (15A pro to, že se ty kontakty tolik nenamáhají a to relé vydrží věky). Cívku relé zapojím na parkovačku a konec cívky uzemním na přívodní kontakt dám stálých 12V po zapnutí klíčku. a na kontakt, který je v klidu sepnutý zapojuji DLR. Kontakt který je aktivní po přepnutí není připojen... Pokud zapnu parkovačky.. relé rozepne kontakt a sepne druhý.. tím přeruším obvod k DLR a oni zhasnou.. naopak když parkovačky vypnu, DLR se rozsvítí 12V jsem většinou našel v pojistkové skřínce v motoru, kde většinou nějaká pojistka chybí a najde se tam napětí po klíčku. Faston konektor na kabel a zastrcit misto pojistky dobry napad ale uz neskoro :-) napojil som to na kabel ktory napaja snimac vody vo filtri takze v 2 polohe kluca sa to rozsvieti a po zapnuti parkovaciek zhasne tak ako ma [upravil dne 22/4/12 09:01 od ajvens] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.