MotoMoto Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Co jsi prováděl, že jsi měnil okno? A měl jsi to pojištěné? Citovat
kveton Odesláno 10. leden 2014 Autor Odesláno 10. leden 2014 měl jsem tam prasklinu od kamínku, skla mám připojištěný, takže v pohodě a navím jsem dostal jako bonus dálniční známku Citovat
MotoMoto Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 A pokud to není tajné, nebo do SZ, kolik to stálo? Já když jsem ho měnil, tak 30, přesně na kolik byla pojistka. Citovat
kveton Odesláno 10. leden 2014 Autor Odesláno 10. leden 2014 necelých 15, na kolik je pojistka Citovat
MotoMoto Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 No podle toho jak si jí sjednáš. Já měl sjednání třicet. A lprava vyšla tenké tak. To asi nemáš to ditermické a originál sklo. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 Než jsem si sjednal pojistku na čelní sklo tak jsem se byl zeptat ve zdejším servise na autoskla na kolik to čelní sklo vyjde. Chtěl jsem atermické a cenu včetně práce. Říkal, že do 15000 se vejde. Takže mám pojistku taky na 15000.Takže to snad Kveton má taky atermické. Citovat
kveton Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 jj, je atermické a včetně všeho, neni originál čidlo deště je na okně, ale čidlo na světla je na palubce [upravil dne 12/1/2014 13:01 od kveton] Citovat
MotoMoto Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Pokud není originál tak to ano, to je cena skoro poloviční. Citovat
kveton Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 dnes jsem objednal parkovací asistent a jak dorazí, tak se jde montovat je to jednoduchej jen s pípákem, žádnej LCD disply nepotřebuju Citovat
kveton Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 dnes je auto na STK odpoledne plánuju instalaci parkovacího asistenta a přezutí na letní gumy Citovat
kveton Odesláno 11. duben 2014 Autor Odesláno 11. duben 2014 STK bez závad přezuto na letní parkovací senzory namontovány a plná spokojenost Citovat
kveton Odesláno 11. duben 2014 Autor Odesláno 11. duben 2014 no ale včera mi proklouzla spojka, tak uvidíme jak se to bude chovat, nejspíš budu muset šetřit na novou a musim pořešit to chcípání, ikdyž se to teď neprojevilo tuktuktuk Citovat
kveton Odesláno 29. duben 2014 Autor Odesláno 29. duben 2014 Dnes doplněno chladivo do klimy a už se vesele chladí příští týden jedu ke Strakimu, tak uvidíme co najde za chyby s tim chcípáním a navíc se mi teď přestalo automaticky zavírat okno řidiče Citovat
MotoMoto Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 A ona klima nechladila? Mě by zajímalo zda jí používáš celoročně. Já ani u jednoho auta (kromě prasklého chladiče u P807) jsem nemusel doplňovat. A jinde slyším, že každý rok doplňují. Já jí používám celoročně a nemusel jsem doplňovat. Automaticky zavírat okno mi teď také nejde, velký odpor ve kluzných ližinách, také musím pořešit, dokonce se mi občas i rozjede dolů když chci nahoru. Citovat
kveton Odesláno 29. duben 2014 Autor Odesláno 29. duben 2014 nepoužívám jí celoročně, vlastně jí používám minimálně i v létě, to už musim jet vetší dálku, nemám rád ty přechody teplo/zima chladiva tam bylo málo, klima jen syčela, bylo tam jen cca 160g místo 600g co tam má být. Při plnění to nikde neuchízelo, ta plnička to zkoušela, ale uvidíme co to udělá časem, jestli se bude dál ztrácet nebo ne okno jsem nijak neřešil, nechám na strakiho Citovat
MotoMoto Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Nechci být odborník na něco co nejsem, ale vypadá to, že celoroční provoz tomu prospěje. Dělám to u všech aut a nemusím doplňovat. Dokonce u Renaultu mi vydržela náplň 10 let. Citovat
koblih69 Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Nebudu polemizovat o smyslu vypínání klimy... každopádně kompresor je potřeba alespoň 1-2x za měsíc spustit. Trvalý provoz klimu nezachrání. Pokud tam bylo už je 160g tak ještě trošku chladí, syčí a brzy už přestane spínat. Plnička nic nepozná, typuju na díru v chladiči, což by i ročníku odpovídalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.