Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čaues lidi,

prosím o radu... Mám pažouta 306 (12/1995). Podařilo se mi zlomit klíč v zámku dveří, náhraní klíč mi z nějákých důvodů nejde zasunout do spínací skříňky a samozřejmě jsem jí celou rozj*b*l :myslim

Novou spínačku už mám objednanou, ale můj problém zpočívá v tom, jak demontuju tu co tam mám? Plasty okolo volantu mám demontovány a šroubek který drží spínací skříňku, jsem taky vyšrouboval. Spínačka má tendenci se lehce pohybovat, ale zespoda jsou nějáké \"výrustky\", které zamezují vytáhnutí... Jsem bezradnej, pls HELP! :roll

[upravil dne 19/4/12 11:03 od šwejkony]

[upravil dne 19/4/12 14:47 od šwejkony]

Odesláno

no práve tie \"výrustky\" sa schovajú, keď dáš kľúč do určitej polohy. potom ide spínačka pekne vytiahnuť.

lenže ty máš zalomený kľúč, tak neviem...

Odesláno

No asi Ti nezostane nič iné, ako to ozaj rozvŕtať a nejako vybrať. Len daj pozor aby si nepoškodil to púzdro, do ktorého ide spínačka!

Potom len do tej novej daj kľúč, nájdi polohu kedy sa schovajú tie dva výstupky a v pohode ju vložíš na miesto.

Odesláno

Ok... Zkusím je odvrtat, už jsem chtěl dneska, ale zjistil jsem, že mám vybitou AKU, takže nabíjim a v pondělí zkusim... Snad to bude OK... ď

Pak dám vědět... :mrk

Odesláno

Zalomený klíč se vytahuje tak, že do zbytku se snažíš zarazit (kladívkem) ocelovou jehlu pod úhlem méně, než 45 stupňů a pak vytáhnout. V podstatě tam musíš klepáním vyrazit hlubokou dírku. Anebo dokonce zkus dvě jehly proti sobě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...