Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ostatni majitele Peugeotu 206,

vcera jsem se stal majitelem tohoto Pugu 206, 1.4 8v, r.v. 2007 a najeto krasnych (necelych) 40tis. km. Auto je v naprostem zakladu, zatim zadne upravy krom zamykani zpatecky. Technicky stav vozidla odpovida najetym km a ma jen nejake drobne sramy z mestskeho provozu.

V nejblizsi dobe:

tonovani zadnich oken do tmavsi cerne

Planuji:

bila kola Speedline (asi 16\") - naprosta nutnost kazdeho fanouska rally :D

zadni kridlo z GTi

vicko narze z GTi

pedaly z GTi nebo jine kovove

zadni dil vyfuku Ultersport nebo jiny

Zvazuji:

potazeni strechy cernou folii (mozna imitace \"karbonu\") - co myslite?

Auto muzete videt v okoli Zlina a Kutne Hory.

Doufam, ze se bude libit :papa

31674133.jpg

By spangler100 at 2012-04-18

88455940.jpg

98902063.jpg

17941081.jpg

[upravil dne 18/4/12 22:20 od Spangler]

[upravil dne 18/4/12 22:56 od Spangler]

[upravil dne 9/2/13 22:29 od Spangler]

[upravil dne 12/2/13 16:53 od Spangler]

[upravil dne 10/3/13 16:09 od Spangler]

Odesláno

Auto vypadá super :) Kvalitní fotky udělají svoje. Úpravy máš v plánu dobry. Střechu karbon určitě ne. Jestli seš fanda rally, tak dej bílou, nebo čistě černou (dal bych asi lesk, ale matem taky nic nepokazíš) Karbon tam cpe teď každej, ale je to tvoje auto, takže si ho udělej podle sebe :) Ale bíly vícepaprskovy 16\" a bílá střecha, to by nemuselo být uplně marny :) Možná podvozek -30mm!? :papa

Odesláno

Diky, jsem rad, ze se auto libi. Ten karbon taky nemusim, spise to vidim na mat nebo lesk, ale bila by byla urcite vzhledem ke kolum idealni - nicmene asi hodne, ale hodne neprakticka. Co se snizeni podvozku tyce, tak do techto veci nerad zasahuju - leda by byl nejaky sportovni podvozek, ktery ale nebude, protoze casto cesutju pod D1 a to by bylo utrpeni (jakoze je to utrpeni uz ted) :)

Odesláno

fotky uplne genialne spravene, auto ma nadhernu farbu :) .....a nech autičko dlho slúži :) taky som nazoru že ak budu 16\" tak podvozok dole pripadne športový ale chapem tu cestu po D1 :D ......a strechu karbonovu mám ja, ale na čiernom aute a vyzera to fajn :) no tiež by som dal asi bielu strech ak cheš biele kola :) a tym padompotom auto ladil do kombinacii červana a biele doplnky :)

Odesláno

Jestli myslíš nepraktičnost z důvodů špíny, tak auto bude špinavy, i když budeš mít střechu černou :D A souhlasim s wincem, ladil bych čarvená-bílá. A když dáš 16\" kola, tak už potom bude asi jedno jestli tam ten podvozek bude nebo ne :D Po jízdě na D1 si stejně budeš muset nechat udělat celkovou masáž těla :D

Odesláno

Diky, bila kola jsou proste nutnost :) Libi se mi a idealne bych chtel presne ty, co mel podolak2 - tusim, ze jsou to ty imitace speedlinu - Alessio Monza. Kdyz tak na to koukam, tak 15\" bude stacit, zase nechci, aby se to negativne projevilo na komfortu.

Kdyby mel nekdo tip kde je koupit, uvitam!

[upravil dne 19/4/12 13:55 od Spangler]

Odesláno

Zrovna sem editoval svuj post, protoze sem si prolezl cely tvuj topic a vsiml si zmeny, kterou chvalim - jsou moc pekne, velikost tak akorat, jak to jezdi oproti tem 15\"?

Odesláno

na to že to jsou 16tky tak se mi zdaji mnohem pohodlnější než ty předchozi 15tky ;) lepši se s něma jede a tolik to netrjha s volantem protože jsou o pul palce užší a jsou viz zalezle do blatniku prostě jsou to origo takže to sedi lip ;), jezdi se mi na nich pohodlněji než na zimnich 14tkach ;)...a jsou vice estetičtější než 15tky :).. řekl bych ti jdi do nich ;) mám na ně zatim samou chválu:aut

Odesláno

jel jsem pro ně do ostravy : kola 6000,- (dvě obute na vzorku 4mm a dvě hole) i origo šruby k tomu, + lak 3000 (opiskování, základ pozink, komaxit, a horní bezbarvý lak) + nové 2 pneu 2600,- + nějaky to cestování pro všechny ty věci a vyvažování obouvání. takže suma sumárum tak těch 12500 asi :D ale nádhera

Odesláno

černočervená...bílé je tu už moc :D sežeň lesklou folii na střechu a 16\" ouragany a bude to super!!!!!!

Kdyz vidim ty super fotky.vzpomínám jak vypadala moje 206...krasna nova 45tiis najeto..koza jak tvoje:) super.....preju hodně štastných KM...

btw..sundej samolepy a napisy...bude to víc kulaté:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...