Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

link z PC fora na najvacsiu haluz, co ste sa tu na fore opytali...

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pánové, potřeboval bych narychlo využít dnešního slušného počasí a vyměnit olej u 407. Protože to ale nebudu dělat doma tak si musím vzít vercajk s sebou a tím pádem nechci nic zapomenout.

1) Na výpustném šroubu motorového oleje je čtyřhran? Nebo stačí normální ořech do Goly?

2) Při výměně vložky filtru se mění těsnění na tělese? Pokud ano je

součástí filtru?

Díky moc :papa

Odesláno

Moc se nesměj, váhal jsme jestli tak idiotskej dotaz položit, ale mám to domů 40 km a potřebuju tam dojet a vzít vše potřebné a za 5 minut valit dál. Obojí jsem tušil ( těsnění je vidět v sadě s filtrem v SB, ale šroub tam vypadá jako s vnitřním čtyřhranem tak bylo třeba ujištění že má i vnější šestihran ), ale představa, že sundám plast a najdu třeba Imbus 12 a ten je doma mě strašila.

Děkuju moc :papa

PS: u 407 jsem olej neměnil, resp. jsem to nechal před vánocemi měnit v servise a teď už zase sám, takže raději budu za blbce a zeptám se, než najet 20 km zbytečně :D:D:D

[upravil dne 17/4/12 13:32 od koblih69]

Odesláno

Imbus 8 mm na vypustak.

Tesneni pod vypustak myslim 14mm medene.

A 27 mm gola s dlouhym nadstavcem.

pak hadry a nadoba ktera pobere 5 litru a bude vysoky cca 10-15 cm nejvic :aut

Odesláno

Kucí, vy si děláte srandu, ale já už to mám sepsaný na papírku od hader až po kanystr na ten starej volej :D:D:D To musí být šup šup, nikdo nečeká. Máme rychlosraz u OKčka v garáži :aut

V Gole mám imbusáky taky - ale max 10, 12 ctku ( jako má třeba Fiat na vaně ) ee;)

Jojo šroub je i podle SB M14, takže těsnění mám - díky Straki :papa

PS: zároveň prosím moderátory o přesun ke Stibrovi nebo SpiderMarcelovi :D

Odesláno
A hodně nahradních spon na spodní kryt motoru.....nikdy tam nejsou všechny

Podebradka? Tak tu nemam .... Posledně tam byly všechny, jeslti nebudou vodjedu bez krytu pod motorem, to už mě tak netrápí, ale díky za tip. Je krásné jak se o mě staráte :D

PS: stejně jsem se vsadil s OKčkem, že na jeho nájezdy to nenajede, ale to je jiná story :D

PS2: tak má u mě tatranku - najelo ;)

[upravil dne 17/4/12 20:19 od koblih69]

Odesláno

Jedna stara rada. Ak by niekto zabudol pri vymene na medene tesnenie pod vypustaci srob a nemal inu moznost potom staci tesnenie zavesit na drot a vyzihat v plameni a nechat postupne vychladnut. Med zmekne a da sa opet pouzit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...