Bret Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Tak jsem včera vyjel po dvou dnech se svou 1.9 TD a pod motorem jsem zjistil malou olejovou skvrnu. Stojim venku a v té včerejsí kose se mi nechtělo lehat pod auto. Skvrna se objevila spíše v zadní části motoru. Mám dole pod motorem pláštěnky a při letmém pozorování to vypadá, že je od oleje zašpiněná spíš ta zadní. Auto je ročník 97. Nevíte někdo co by to mohlo být. Dík. Citovat
Ferry Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 prijd se podivat pod moji 406ku, taky to z ni chcije, uz jsem pretesnoval vanu, menil tesneni mezi motorem a prevodovkou a stejne to chcije dal Citovat
Maty Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 sahni si ze zhora za ventilový výko, tam to taky dost chčije:( a nejen u peugeotu:D Citovat
Bret Odesláno 10. květen 2005 Autor Odesláno 10. květen 2005 Dík, ale venku je taková zima a já jsem momentálně bez garáže:((chudák auto). Takže až se oteplí, tak na to mrknu. Říkal mi kolega, že by to mohlo být i servo:bojim Citovat
Fx Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 Bret: No pokud je ta skvrna z cerveneho oleje, bude to servo. Mne to dela taky, ale ja vim, ze mi chcije olej kolem vika ventilu. Citovat
kveton Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 me to tece jako kr*va, pretesnil jsem vanu, vymenil tesneni pod vikem a zadnej rozdil. Jeden znamej mi umyl motor a chcije to simerinkem u kliky u rozvodu, behem chvilky tam byl curek. v pondeli to necham opravit, snad uz to konecne prestane! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.