Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem včera vyjel po dvou dnech se svou 1.9 TD a pod motorem jsem zjistil malou olejovou skvrnu.:o:( Stojim venku a v té včerejsí kose se mi nechtělo lehat pod auto. Skvrna se objevila spíše v zadní části motoru. Mám dole pod motorem pláštěnky a při letmém pozorování to vypadá, že je od oleje zašpiněná spíš ta zadní. Auto je ročník 97. Nevíte někdo co by to mohlo být. Dík.

Odesláno

prijd se podivat pod moji 406ku, taky to z ni chcije, uz jsem pretesnoval vanu, menil tesneni mezi motorem a prevodovkou a stejne to chcije dal

Odesláno

Dík, ale venku je taková zima a já jsem momentálně bez garáže:(:((chudák auto). Takže až se oteplí, tak na to mrknu. Říkal mi kolega, že by to mohlo být i servo:bojim

Odesláno

Bret: No pokud je ta skvrna z cerveneho oleje, bude to servo. Mne to dela taky, ale ja vim, ze mi chcije olej kolem vika ventilu.

• O 3 týdny později...
Odesláno

me to tece jako kr*va, pretesnil jsem vanu, vymenil tesneni pod vikem a zadnej rozdil.

Jeden znamej mi umyl motor a chcije to simerinkem u kliky u rozvodu, behem chvilky tam byl curek. v pondeli to necham opravit, snad uz to konecne prestane!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...