Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny

Mam tu docela velky problem se spotrebou ! Mam 306 1.4i rok duben 97 (resp. 93 - 97) a stoupla mi spotreba cca na 10 l/100km :mad:, je to i celkove utahanejsi a na paty rychlostni stupen mam problemy vyjed kopec !

Nechaval jsem tam opravovat klikovou hridel a to je v pohode, ale ta spotreba ! Obcas mam pocit, ze to auto trochu cuka. Tak nevim kam sahnout, co treba vymenit ci prekontrolovat !!

Mate nekdo u tohoto typu zkusenosti s vzrostlou spotrebou ?? Diky

Odesláno

Na volnobech ten motor slape bez znamky vynechani. Pri pridavani plynu to obcas cukne a jednou pri nastartovani mi to bezelo na 3 valce, ale kdyz jsem to chcipl a znovu natocil, tak to bylo OK.

Zkusim vymenit zapalovaci kabely a svicky !

Odesláno

Hm, jak jinak bych zjistil, ze je neco s katalizatorem ? Mam z toho celkem vitr odpojit lambdu a jet to zkouset !

Jak maji velky vliv spatne svicky ci kabely ke svickam na spotrebu ??

Odesláno

Čau podívej se na elektronický potenciometr, který je umístněn na klapce sáni vzduchu, tam kde se přidává plyn. Je tam několik napařených odporových drah, které dávají informace do počítače. Klidně může být nějaká vydřená až na zaklad. Jinak je to taková černá krabička o rozměrech cca. 8 cm x 5 cm a jdou od ní dráty. Zatím čau:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...