JirkaV Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Zdravim vsechny Mam tu docela velky problem se spotrebou ! Mam 306 1.4i rok duben 97 (resp. 93 - 97) a stoupla mi spotreba cca na 10 l/100km , je to i celkove utahanejsi a na paty rychlostni stupen mam problemy vyjed kopec ! Nechaval jsem tam opravovat klikovou hridel a to je v pohode, ale ta spotreba ! Obcas mam pocit, ze to auto trochu cuka. Tak nevim kam sahnout, co treba vymenit ci prekontrolovat !! Mate nekdo u tohoto typu zkusenosti s vzrostlou spotrebou ?? Diky Citovat
JirkaV Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 Na volnobech ten motor slape bez znamky vynechani. Pri pridavani plynu to obcas cukne a jednou pri nastartovani mi to bezelo na 3 valce, ale kdyz jsem to chcipl a znovu natocil, tak to bylo OK. Zkusim vymenit zapalovaci kabely a svicky ! Citovat
TITANa Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 hm nebudes mat zacpany katalizator? skus vysrobovat prednu lamda sondu z potrubia ci sa ti vykon nevrati. Citovat
JirkaV Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 Aha, myslis tu co je hned u motoru na vyfukove trubce ?? Kdyz to pobezi bez ni - neznici se neco ?? Citovat
hloze-ja Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Nic by se nemelo stat. RJ si nabere predvolene hodnoty. Pry... nezkousel jsem Citovat
JirkaV Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 Hm, jak jinak bych zjistil, ze je neco s katalizatorem ? Mam z toho celkem vitr odpojit lambdu a jet to zkouset ! Jak maji velky vliv spatne svicky ci kabely ke svickam na spotrebu ?? Citovat
lubaxu3 Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 Čau podívej se na elektronický potenciometr, který je umístněn na klapce sáni vzduchu, tam kde se přidává plyn. Je tam několik napařených odporových drah, které dávají informace do počítače. Klidně může být nějaká vydřená až na zaklad. Jinak je to taková černá krabička o rozměrech cca. 8 cm x 5 cm a jdou od ní dráty. Zatím čau:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.